Ontmoet ons
Offerte
Contacteer ons

Verover je vrijheid! Vertrek met een working holiday visa en reis aan je eigen tempo. Ter plaatse kan je werken om je trip te financieren.

VERTREK OP AVONTUUR MET EEN WORKING HOLiday visa (Jobs & Travel) 

Met een working holiday visa kan je op een goedkope manier door een land reizen. Je doet er een of meerdere jobs en kan zo de kosten van je reis drukken. Je doet alles aan je eigen tempo.

Je verbetert je Engels, geeft je cv een boost met een professionele ervaring in het buitenland en beleeft een ongelofelijk avontuur!

Met de Jobs & Travel-packs van WEP wordt de organisatie van je working holiday bovendien een fluitje van een cent! Ontdek onze verschillende formules hieronder en kies het pack dat het best aansluit bij jouw wensen. Zo begin je je avontuur met een gerust gemoed.

kies de bestemming van je dromen


kies de taal die je aanspreekt


nl 0 14 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen