Maak een afspraak
Maak een offerte

Wil je graag een nieuwe taal leren?
Of je kennis van het Engels, Spaans, Frans of een andere taal opfrissen?

WEP organiseert al meer dan 20 jaar taalreizen in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde lokale partners.
 

WEP verkreeg het certificaat EN 14804 voor de organisatie van taalreizen naar het buitenland. 

Volg taallessen of kies een
formule om je kennis te verbeteren!

Een diploma hebben is belangrijk, maar niet altijd voldoende. Als je meerdere talen beheerst en een extra ervaring in het buitenland hebt opgedaan, kan dat je cv echt een boost geven!

Onze aanpak is eenvoudig. In elk land zoeken wij de beste talenscholen zodat we onze programma's volledig kunnen afstemmen op jouw wensen.

Hieronder vind je al onze formules en alle bestemmingen voor een taalreis. Voor een keuze die jou op het lijf is geschreven!

 

Formules

Taallessen


Droom je ervan om een nieuwe taal te leren of wil je graag je kennis van het Engels, Frans, Spaans, Chinees of nog een andere taal bijschaven? Al meer dan 20 jaar lang biedt WEP kwaliteitsvolle taallessen aan in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partnerscholen. Onze aanpak is eenvoudig: wij zoeken de beste talenscholen in elk land om je zo een programma voor te stellen dat perfect inspeelt op je behoeften en wensen.

Privé-taallessen


Wat is er beter om snel een taal te leren dan de leerkracht vlak voor je neus? Met onze formule "privélessen" geniet je van een cursus op maat, volledig aangepast aan jouw verwachtingen en niveau. Gegarandeerd een snelle vooruitgang in de taal van je keuze!

Taallessen + activiteiten / sport / kunst / bezoeken


Een taal leren is één ding, maar de lessen aanvullen met de sport of de activiteit van je dromen maakt je ervaring compleet! WEP weet dat maar al te goed. Daarom bieden wij een ruime waaier aan combinaties in tal van steden en scholen wereldwijd.

Zakelijke taallessen


Kies voor de formule ‘Zakelijke taallessen’ en volg een specifieke cursus om je kennis te verbeteren in een bepaald vakgebied. Alle aspecten van de taal - schrijven, spreken, lezen, luisteren - komen aan bod, net als woordenschat en grammatica. De cursus bereidt je zo goed mogelijk voor op de sector die jij kiest: business, finance, rechten, media, mode, toerisme, ingenieurswetenschappen, human resources … 

Kies de bestemming van je dromen


nl 0 2 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen