Volg taallessen of kies een
formule om je kennis te verbeteren!

Een diploma hebben is belangrijk, maar niet altijd voldoende. Als je meerdere talen beheerst en een extra ervaring in het buitenland hebt opgedaan, kan dat je cv echt een boost geven!

Onze aanpak is eenvoudig. In elk land zoeken wij de beste talenscholen zodat we onze programma's volledig kunnen afstemmen op jouw wensen.

Hieronder vind je al onze formules en alle bestemmingen voor een taalreis. Voor een keuze die jou op het lijf is geschreven!

 

Formules

Taallessen


Droom je ervan om een nieuwe taal te leren of wil je graag je kennis van het Engels, Frans, Spaans, Chinees of nog een andere taal bijschaven? Al meer dan 20 jaar lang biedt WEP kwaliteitsvolle taallessen aan in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partnerscholen. Onze aanpak is eenvoudig: wij zoeken de beste talenscholen in elk land om je zo een programma voor te stellen dat perfect inspeelt op je behoeften en wensen.

Verblijf in een gezin (korte duur)


Het verblijf in een gezin, dat betekent een echte onderdompeling in de cultuur en het dagelijks leven van het land van je keuze! Gedurende een periode tot 3 maanden leef je op het ritme van je gastgezin: je neemt deel aan alle aspecten van het leven ter plaatse en je maakt van dichtbij kennis met de cultuur van het land. Een originele en authentieke ervaring! 

Verblijf in een gezin (lange duur)


Het verblijf in een gezin, dat betekent een echte onderdompeling in de cultuur en het dagelijks leven van het land van je keuze! Gedurende een periode tot 12 maanden leef je op het ritme van je gastgezin: je neemt deel aan alle aspecten van het leven ter plaatse en je maakt van dichtbij kennis met de cultuur van het land. Een originele en authentieke ervaring! 

Privé-taallessen


Wat is er beter om snel een taal te leren dan de leerkracht vlak voor je neus? Met onze formule "privélessen" geniet je van een cursus op maat, volledig aangepast aan jouw verwachtingen en niveau. Gegarandeerd een snelle vooruitgang in de taal van je keuze!

Taallessen + activiteiten / sport / kunst / bezoeken


Een taal leren is één ding, maar de lessen aanvullen met de sport of de activiteit van je dromen maakt je ervaring compleet! WEP weet dat maar al te goed. Daarom bieden wij een ruime waaier aan combinaties in tal van steden en scholen wereldwijd.

"Junior Programs"


Dankzij WEP kan je al vanaf 12 jaar een unieke ervaring in het buitenland beleven! Al meer dan 20 jaar lang bieden wij kwaliteitsvolle taallessen aan in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partnerscholen. Met onze "junior programs", een combinatie van lessen en activiteiten, koppel je het nuttige aan het aangename.

Zomerprogramma's


Neem deze zomer deel aan een programma van taallessen en activiteiten en koppel zo het nuttige aan het aangename! Je volgt taallessen en, afhankelijk van de gekozen bestemming, vult de cursus aan met sport of culturele activiteiten. Welke combinatie je ook kiest, je scherpt je talenkennis aan, je ontmoet mensen van overal ter wereld en brengt een onvergetelijke zomervakantie door!

Taallessen als voorbereiding op officiële examens


Er bestaan verschillende officiële examens die je niveau en vaardigheden in een bepaalde taal aantonen. Zo kan je op een bepaald moment evalueren welke vorderingen je in de toekomst nog kan maken. Deze examens hebben een internationale waarde en kunnen van pas komen bij je verdere studies of in je zoektocht naar een job, in binnen- of buitenland. Wij bieden verschillende formules als voorbereiding op IELTS, FCE, CAE, CPE, TOEFL). Met de hulp van een gespecialiseerde leerkracht volg je een cursus die perfect is afgestemd op de vereisten om (een van) deze examens te mogen afleggen.

Taallessen/Vakgebieden


Kies de optie Taallessen/Vakgebieden en volg een specifieke cursus om je taalvaardigheden te verbeteren in een vakgebied naar keuze. Communicatie, schriftelijke en mondelinge expressie, woordenschat en terminologie ... Alle aspecten van de taal komen aan bod en bereiden je zo goed mogelijk voor op de sector die je kiest: business, financiën, rechten, ingenieurswetenschappen, petrochemie en gasindustrie, human resources, media, mode, toerisme ... 

Formules 45+


Ben je 45 of ouder, en heb je zin om een nieuwe taal te leren of een taal te verbeteren tijdens een avontuur in het buitenland? Al meer dan 20 jaar biedt WEP kwaliteitsvolle taallessen aan in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partnerscholen. Onze aanpak is eenvoudig: in elk land zoeken wij de beste talenscholen en formules zodat we onze programma's volledig kunnen afstemmen op jouw wensen.

Kies de bestemming van je dromen


nl 0 2 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool