Maak een afspraak
Maak een offerte
​Wij zijn steeds op zoek
naar nieuw talent!

WEP is de meest actieve organisatie voor interculturele uitwisselingen en taalverblijven. Meer dan 2.500 Belgische jongeren vertrekken elk jaar naar meer dan 60 bestemmingen.

WIL JE GRAAG BIj WEP AAN DE SLAG?


Wij werven regelmatig nieuwe mensen aan die gemotiveerd, flexibel en beschikbaar zijn. Wil je andere mensen warm maken voor een onvergetelijke en educatieve ervaring in het buitenland? 

Nieuwe talenten in uiteenlopende domeinen (toerisme, meertalige communicatie, psychologie, public relations, sales, administratie ...) zijn altijd welkom

  • Schrijf je in op onze mailinglist en ontvang als eerste al onze jobaanbiedingen
  • Voeg je eveneens toe aan WEP via Linkedin.

Misschien tot binnenkort! 

We zoeken MOMENTEEL:

WANTED! oud-WEP-DEELNEMERS

Ben je net terug van je fantastische avontuur met WEP? Heb je zin om je ervaringen te delen met andere jongeren? Om de reismicrobe door te geven? Al je verhalen en anekdotes te vertellen?

Wacht niet langer, contacteer weptribe@wep.org en kom WEP helpen op tal van evenementen!

CONTent & community manager


Voor het Marketing- & Communicatieteam zijn we op zoek naar een enthousiaste Content & Community Manager die ons doelpubliek inspireert met taal, tekst en beeld.
 
JOUW PROFIEL

BE HUMAN Vertel de geweldige verhalen van onze deelnemers in het buitenland, maar breng ook onze eigen programma's naar het juiste doelpubliek, via het juiste kanaal op het juiste moment: Met gemak plan je Instagram-posts voor de komende twee weken in, je maakt in samenwerking met onze video-editor leuke filmpjes voor YouTube en zet al onze events in een wip en een gauw op onze Facebookpagina. 
 

BE TOGETHER Bouw een echte WEP-Community van jongeren met een passie voor reizen en culturele uitwisselingen. Breng oud-deelnemers, huidige WEPPERS en toekomstige reizigers samen.

BE CREATIVE Zorg voor inspirerende content op onze website, mailings, social media, newsletters, maar ook voor de inhoud van de brochures en andere printmaterialen. Ervaring met Adobe InDesign, InCopy, Illustrator, Photoshop of andere grafische programma's is een grote troef. Je kan je vinden in de huisstijl en bent bereid te werken volgens de brand guidelines van WEP.

BE TOMORROW Je bent mee met de laatste digitale trends en kent de ins & outs van social media management op je duimpje. Ook ervaring in UX design is mooi meegenomen. Je denkt altijd al een stapje verder dan vandaag.

BE PASSIONATE (about French) ☺ Schrijven is helemaal jouw ding, dus fouten tegen spelling en grammatica maak je niet! Je hebt een uitstekend niveau van Frans en Engels want er moet ook heel wat content vertaald worden en je moet vlot kunnen communiceren met de collega's.

BE PROFESSIONAL Je bent creatief, zelfstandig, je werkt gestructureerd en je haalt zonder problemen deadlines en doelstellingen, voor korte en langdurige projecten. Je neemt veel initiatief en gaat steeds op zoek naar nieuwe projecten en ideeën die nuttig kunnen zijn voor WEP. Je hebt minstens 2 jaar ervaring in een gelijkaardige functie.
 

ONS AANBOD
  • Voltijds contract van onbepaalde duur 
  • Tewerkstelling op ons kantoor in Brussel
  • Wij bieden een marktconform loon, 20 vakantiedagen, flexibele uren
  • Een jong en enthousiast team, mogelijkheden tot opleiding.
 
INTERESSE?

Ben jij de kandidaat die we zoeken? Solliciteer op BambooHR.

LEARN AND DISCOVER THE WORLD !

nl 0 0 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen