Maak een afspraak
Maak een offerte

Je krijgt een echt taal- en cultuurbad in het buitenland en volgt net als de studenten ter plaatse les aan een hogeschool. Voor een trimester, semester, een heel schooljaar of zelfs de volledige duur van je studies.

Tijdens je verblijf volg je dus niet alleen enkele boeiende vakken, maar neem je ook de plaatselijke manier van leven over, maak je kennis met de lokale gebruiken en gewoontes, deel je het dagelijks leven met de locals en spreek je de taal van je gastland.

Home › Study University

leef en studeer in het buitenland.

Zin om te proeven van het studentenleven in het buitenland? Vertrek met WEP voor een programma Hoger onderwijs en volg samen met lokale studenten een boeiend lespakket binnen een officieel onderwijskader. Geniet van het leven op hogeschool.

Zo leer je niet alleen een taal op de best mogelijke manier, maar deel je bovendien ook het dagelijks leven met de studenten van daar. En maak je van dichtbij kennis met hun cultuur!

Ben je te oud voor een Klassiek schoolprogramma? Heb je geen zin in een taalreis in de strikte zin van het woord? Dan is een programma voor Hoger onderwijs van WEP echt iets voor jou!

KIES de bestemming van je dromen !


kies de taal die je aanspreekt


nl 0 10 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen