Maak een afspraak
Maak een offerte
Zaterdag 6 april
10u30 > 17u
Op het WEP-kantoor: Jetselaan 26, 1081 Brussel
Home › Portes Ouvertes

save the date !


Wil je graag op uitwisseling of taalreis naar het buitenland?

Ontmoet ons op onze opendeurdag om jouw droom in het buitenland te bespreken! Onze advisors helpen je graag met al je vragen over onze bestemmingen, verschillende formules, kostprijs… Ook krijg je de kans te praten met oud-deelnemers, die zelf eerder met WEP vertrokken en een uniek avontuur beleefden! Neem gerust je ouder(s) of een vriend(in) mee op deze leuke infodag!

Je wil graag je kans grijpen en hebt beslist te vertrekken? Kom dan zeker langs zodat we je persoonlijk met je inschrijving kunnen helpen en je project écht van start kan gaan!

Klein extraatje voor iedereen die aanwezig is op deze dag… 

Wacht niet langer en vertel ons of jij er ook graag bij bent!

Ik wil komen

 

 

Speakers

 

Karen
Educational Advisor

“Ik ging met WEP op World Tour voor 9 maanden en reisde naar de USA, Australië en Thailand. Een ongelofelijke ervaring, ik kan het alleen maar aanraden!”

 

Maïté
Educational Advisor

“Van kleins af aan heb ik altijd gedroomd van een uitwisseling, om een tijdje ergens anders te wonen en naar school te gaan. Die droom werd werkelijkheid toen ik 18 werd en klaarstond om het vliegtuig naar Mexico te nemen voor een jaar. Dat ene jaar heeft mijn leven voorgoed veranderd en heeft invloed gehad op elke keuze die ik daarna heb gemaakt. Ik heb er vrienden voor het leven gemaakt en ervaringen opgedaan die voor altijd dierbaar zullen blijven. Nu heb ik de eer om stage te lopen bij WEP en jongeren te motiveren om een soortgelijke ervaring te beleven. Dank je wel, WEP!”

 

Arthur 
Wepper • Schoolprogramma in Canada

“Ik ging voor een trimester naar Red Deer, Canada tijdens mijn 6e middelbaar. Ik raad een uitwisseling of taalreis sterk aan omdat je elders niet zoveel nieuwe mensen kan leren kennen en vrienden maken. Ik ga nooit vergeten wat ik er allemaal beleefd heb en houd er tot vandaag nog altijd vrienden aan over!”

 
 

nl 0 0 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen