Maak een afspraak
Maak een offerte
Wij begeleiden
je project van A tot Z!
Home › Notre équipe

een woordje over het WEP-team 

Droom je ervan om een onvergetelijke ervaring te beleven in het buitenland? Wij begrijpen volledig waarom! Alle teamleden van WEP hebben ooit dezelfde droom gekoesterd én waargemaakt ... Bij ons ben je dus in goede handen. WEP is uitgegroeid tot een onmisbare speler op de markt van educatieve en interculturele reizen en dat hebben we vooral te danken aan de passie en de vele persoonlijke ervaringen van elk WEP-teamlid, dat zelf ook de kans heeft gekregen om in het buitenland te leven.

Onze projecten, correspondenten, opvolging, tips ... zijn allemaal gebaseerd op onze jarenlange ervaring, net als op de belevenissen en bevindingen van oud-deelnemers, en dat al meer dan 35 jaar. De expertise die we in de loop van de jaren hebben opgebouwd, ligt vandaag binnen jouw handbereik. We hebben immers maar één doel: van jouw droom een onvergetelijk avontuur maken dat je je hele leven lang zal meedragen.

Ontdek hieronder wie we zijn en wie jou zal bijstaan bij de organisatie en verwezenlijking van jouw project ... Hopelijk tot binnenkort!

Het WEP-team

 

wie doEt wat?


De directie


Thibaut Hardelay
Directeur
thibaut.hardelay@wep.org


Thibaut nam begin 2022 de fakkel over van oprichters Olivier en Didier als directeur van WEP. Zij besloten dat het na 33 jaar tijd was om de teugels over te dragen zodat WEP verder kon blijven groeien. Thibaut groeide op in zowel Frankrijk als Italië, was al vroeg gepassioneerd door reizen en vertrok daardoor zelf op schoolprogramma toen hij 17 jaar oud was. Zijn doel bij WEP? Doorgaan met het aanbieden van kwaliteitsprogramma's aan jongeren om hen zo een unieke ervaring in het buitenland te laten beleven.

NOG NIET INGESCHREVEN? ZIJ ANTWOORDEN OP AL JE VRAGEN


Adrien Buntinx
Teamleader Advisors en Verantwoordelijke PR
adrien.buntinx@wep.org

Mijn geschiedenis met WEP begon vijftien jaar terug toen ik tijdens de grote vakantie met WEP naar San Fransisco ging. Ik genoot zo van deze ervaring dat ik besloot om mijn zesde middelbaar opnieuw te doen in de Verenigde Staten met het WEP schoolprogramma. Mijn studies, die ik startte in Brussel, rondde ik af in San Fransisco tijdens een bedrijfsstage van een jaar. Hierna was het Australië dat mijn aandacht trok, ik ging er een half jaar naartoe met een Working Holiday visum en het is daar, in Melbourne, dat ik voor het eerst bij WEP begon te werken. Bij mijn terugkeer naar België sloot ik me aan bij het communicatie team van WEP in Brussel en zo geschiedde…


Karen
Karen Scheelen
Educational Advisor
karen.scheelen@wep.org

Na mijn studie Communicatie wist ik niet goed wat te doen. Verder studeren, werken, of andere culturen ontdekken, iets waar ik altijd al van droomde? Dankzij het professionele WEP team en het vertrouwen dat ze niet alleen mij, maar ook mijn ouders gaven, hakte ik de knoop door. Ik vertrok in 2012 op taalreis naar San Francisco in de USA en ging ook nog naar Australië en Thailand.  Na 9 maanden wist ik het zeker: dit was de beste beslissing ooit! Nog steeds reis ik heel graag rond om vrienden die ik toen maakte terug te zien. Dat is ook de reden waarom ik jongeren zo graag alle nodige informatie bezorg, zodat zij zelf kunnen ervaren wat dit programma met je doet! 


Karen
Maïté Segers
Educational Advisor & school coordinator
maite.segers@wep.org

Van jongs af aan droomde ik ervan om in het buitenland te wonen en daar naar school te gaan. Op 16jarige leeftijd ging ik voor twee weken op taalreis naar Bournemouth, en deze ervaring liet me inzien hoe bijzonder het is om in een ander land te wonen en een nieuwe cultuur te ontdekken. Daarom besloot ik in 2018, na mijn middelbaar, om voor een jaar op uitwisseling te gaan  naar Mexico. Dit jaar leerde ik een nieuwe taal, maakte heel veel mooie herinneringen en vrienden die ik nu nog steeds hoor. Tijdens mijn studie International Management kreeg ik de kans om mijn eindstage bij WEP te doen. Tot mijn vreugde werd ik daarna gevraagd om bij hen te blijven werken. Ik vind het echt geweldig om andere jongeren te inspireren om soortgelijke avonturen en dromen aan te gaan. Dank je wel, WEP!


Karen
Lies Miseur
Educational Advisor & school coordinator
lies.miseur@wep.org

Tijdens mijn middelbare schooltijd droomde ik van het typische Amerikaanse schoolleven: met de gele schoolbus naar school, prom, de cheerleaders… Via WEP ontdekte ik dat er veel meer mogelijkheden waren dan alleen middelbare schoolprogramma's. Ik koos voor een gecombineerd programma na het 6de middelbaar: een semester op een middelbare school in Californië, gevolgd door taalreizen naar Peru en Martinique, en vrijwilligerswerk in Costa Rica en Benin. Tijdens dat jaar ontstond mijn passie voor reizen en werd mijn studiekeuze duidelijk: International Tourisme and Leisure in Mechelen. Dankzij deze studies kon ik op Erasmus naar Mexico en liep ik stage in Australië. Tijdens mijn studies deed ik ook een taalreis naar Malaga met WEP. Na mijn afstuderen bleef ik nog een jaar plakken in Australië met een working holiday visum. Al deze internationale ervaringen inspireerde me om bij WEP te gaan werken om andere jongeren te begeleiden bij de keuze van hun eigen life changing experience!

Al ingeschreven?
> schoolprogramma's


Marine Tresnie
Teamleader 'Administratie en opvolging deelnemers': Schoolprogramma's'
marine.tresnie@wep.org

Mijn avontuur bij WEP begon in 2009 toen ik me inschreef voor een schoolprogramma in de Verenigde Staten. Ik werd geplaatst in Sisters in de staat Oregon en het was de beste ervaring uit mijn leven. Tijdens mijn uitwisselingsjaar ontdekte ik een nieuwe cultuur, werd Engels mijn tweede moedertaal en kreeg ik er een nieuwe familie bij voor het leven. Ik leerde geweldige vrienden kennen en leerde daardoor ook mezelf beter kennen. Gedurende mijn hogere studies nadien ben ik steeds blijven reizen, naar de Verenigde Staten om mijn gastfamilie te bezoeken, naar Spanje voor een Erasmus-programma, naar Wales voor een stage enz. Nadien begon ik te werken als vertaler in de projectontwikkeling, maar al snel besefte ik dat ik graag bij WEP wou gaan werken zodat ik zou kunnen helpen jongeren dezelfde geweldige en verrijkende ervaring te bieden die ik zelf ook mocht beleven. Nina Harding
Administratie en opvolging deelnemers
nina.harding@wep.org

Een jaar naar een Amerikaanse school gaan, dat wou ik wel eens meemaken. Tijdens het schooljaar 2010-2011 was het eindelijk zo ver. Ik kreeg telefoon van WEP en mocht vertrekken naar Texas! Bij een Amerikaans gastgezin wonen en de Amerikaanse cultuur leren kennen, het was geweldig. De internationale microbe had me te pakken, een buitenlands avontuur kon ik niet uit de weg gaan. Daarom ben ik tijdens mijn verdere studies op Erasmus geweest naar Barcelona, en heb ik een stage gedaan in New York. Nieuwe culturen leren kennen boeit me enorm, je leert op deze manier ook jezelf beter kennen. Ik kan jongeren alleen maar aanraden om een avontuur aan te gaan in het buitenland, je krijgt er talloze vrienden en herinneringen bij. Ik ben heel blij dat ik bij WEP jongeren kan helpen en motiveren om hun buitenlands avontuur te beginnen.

Al ingeschreven? 
> taalreizen


Alexandra Blanchoud 
Teamleader 'Administratie en opvolging deelnemers
alexandra.blanchoud@wep.org

Mijn avontuur bij WEP begon 4 jaar geleden. Na mijn middelbaar trok ik naar Londen, een stad die me al jarenlang aansprak. Ik heb er als au pair gewoond en gewerkt, een tijd die mij levenslang zal bijblijven. Tijdens mijn studies Toerisme deed ik mijn stage bij WEP ... Een eerste professionele ervaring die naar meer smaakte. Dus ik bleef! 

achter de schermen


operations


Nathalie Gerling
Head of Operations
nathalie.gerling@wep.org

 


Emilie Cholet
Operations Manager
emilie.cholet@wep.org
 


Grafisch ontwerp & vormgeving


Antoine Schreinemacher
Brand Identity Manager
antoine.schreinemacher@wep.org

 


Giuseppe Ferrara
Video Editor & Web Content Assistant
giuseppe.ferrara@wep.org

 


Margaux Guinard
Graphic Designer
margaux.guinard@wep.org
 


Inhoud & redactie 


Emmanuelle Malorey
Content & Website Project Manager
emmanuelle.malorey@wep.org

 


Marketing, PR  & communicatie


Roberta Graser
Head of Digital Marketing
roberta.graser@wep.org 

 


Hugo Vanden Brande
Digital Marketing Manager 
hugo.vandenbrande@wep.org

 


Adrien Buntinx
Public Relations & Communication
adrien.buntinx@wep.org

 


Human Resources & Training


Julie Wouters
Director of Human Resources & Training
julie.wouters@wep.org

 


finance


Alain Maboge
Finance Director 
alain.maboge@wep.org

 


Mihaela Porime
Business Finance Partner 
mihaela.porime@wep.org

 


boekhouding


Michel Delobelle
michel.delobelle@wep.org

 


Carine Guiadem Kamdem
carine.guiademkamdem@wep.org

 


Natallia Petrova
natallia.petrova@wep.org 

 


Sefiu Ayandeji
sefiu.ayandeji@wep.org 

 


Patricia Ramos Pereira
patricia.ramospereira@wep.org

 


OnderhoudAdhurim Kasaj
Verantwoordelijke Onderhoud 

nl 0 0 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen