Maak een afspraak
Maak een offerte
Wij begeleiden
je project van A tot Z!

een woordje over het WEP-team 

Droom je ervan om een onvergetelijke ervaring te beleven in het buitenland? Wij begrijpen volledig waarom! Alle teamleden van WEP hebben ooit dezelfde droom gekoesterd én waargemaakt ... Bij ons ben je dus in goede handen. WEP is uitgegroeid tot een onmisbare speler op de markt van educatieve en interculturele reizen en dat hebben we vooral te danken aan de passie en de vele persoonlijke ervaringen van elk WEP-teamlid, dat zelf ook de kans heeft gekregen om in het buitenland te leven.

Onze projecten, correspondenten, opvolging, tips ... zijn allemaal gebaseerd op onze jarenlange ervaring, net als op de belevenissen en bevindingen van oud-deelnemers, en dat al meer dan 25 jaar. De expertise die we in de loop van de jaren hebben opgebouwd, ligt vandaag binnen jouw handbereik. We hebben immers maar één doel: van jouw droom een onvergetelijk avontuur maken dat je je hele leven lang zal meedragen.

Ontdek hieronder wie we zijn en wie jou zal bijstaan bij de organisatie en verwezenlijking van jouw project ... Hopelijk tot binnenkort!

Het WEP-team

 

wie doEt wat?


De directie


Olivier Joris
Mede-oprichter en Directeur
olivier@wep.org

 


Didier Destexhe
Mede-oprichter, CTO, Marketing Research & Program Development
didier@wep.org


Olivier en Didier raken bevriend wanneer ze alletwee in Luik studeren. In zijn vrije tijd houdt Olivier zich bezig met Amerikaanse uitwisselingsstudenten die voor een semester of voor een schooljaar in België verblijven. Hij was zelf enkele jaren eerder een uitwisselingsstudent in de USA. Al snel deelt Didier deze passie met Olivier. Een passie die hen verder heeft gebracht dan ze ooit gedacht hadden: een verhuis naar Brussel, ontwikkeling van programma’s in de culturele en educatieve sector in het buitenland, diverse projecten zoals Jobs stages en vrijwilligerswerk, oprichting van WEP-kantoren in Frankrijk, Italië, Australië, Argentinië … noem maar op! Vandaag de dag blijft WEP, onder de impuls van beide oprichters, voortdurend innoveren en zoeken naar formules aangepast aan ieders wensen. Het avontuur is nog lang niet aan zijn einde! 

NOG NIET INGESCHREVEN? ZIJ ANTWOORDEN OP AL JE VRAGEN


Adrien Buntinx
Public Relations & Communication
adrien@wep.org

 


Karen
Karen Scheelen
Educational Advisor
karens@wep.org

Na mijn studie Communicatiemanagement stelde ik me de “en wat nu vraag” zoals ongetwijfeld veel jongeren doen. Nog een opleiding volgen, werken of toch maar reizen, iets waar ik altijd van droomde? Dankzij het professionele WEP team en het vertrouwen dat ze niet alleen mij, maar ook mijn ouders gaven, hakte ik de knoop door. Op taalreis in San Francisco, jobs & travel in Australië en vrijwilligerswerk in Thailand! Na 9 maanden rond te trekken wist ik het zeker: dit was de beste beslissing ooit. Nu, 7 jaar later, reis ik nog heel graag rond om vrienden die ik toen maakte weer te zien. Dat is ook de reden waarom ik niet kan wachten om jongeren met WEP op avontuur te sturen en ze te laten genieten van deze ongelofelijke buitenlandse ervaring!
 


Julie
Julie Mattens
Educational Advisor & projectcoördinator "Schoolpresentaties"
juliem@wep.org

Een idee waar ik precies naartoe wou gaan, had ik niet, maar via WEP vond ik mijn weg naar het FLEX highschool programma in Nieuw-Zeeland. Toen ik terugkwam was ik niet alleen ingewijd in de Kiwi-lifestyle, mijn rugzak zat ook vol met een pak levenservaring, nieuwe interesses en vele internationale vrienden. Voor mij was de toon gezet om nog meer van de wereld te ontdekken en na het middelbaar waagde ik me aan de studie sinologie. Na mijn studies deed ik er in China nog een jaartje bovenop en verkende ik tegelijkertijd een groot deel van het Aziatische continent. Ik kan met zekerheid zeggen dat mijn ervaring in Nieuw-Zeeland met WEP de springplank geweest is om een gewaagde studiekeuze te maken en verder de wereld te ontdekken. Dat is waarom ik nu heel graag bij WEP aan de slag ga om jongeren op hun eigen buitenlandse pad te sturen en zo te ontdekken wat de wereld voor hen in petto heeft!

Al ingeschreven?

> schoolprogramma's


Nathalie Gerling
Teamleader 'Administratie en opvolging deelnemers': Schoolprogramma's'
nathalie@wep.org
 Nina Harding
Administratie en opvolging deelnemers
ninah@wep.org

 

Een jaar naar een Amerikaanse school gaan, dat wou ik wel eens meemaken. Tijdens het schooljaar 2010-2011 was het eindelijk zo ver. Ik kreeg telefoon van WEP en mocht vertrekken naar Texas! Bij een Amerikaans gastgezin wonen en de Amerikaanse cultuur leren kennen, het was geweldig. De internationale microbe had me te pakken, een buitenlands avontuur kon ik niet uit de weg gaan. Daarom ben ik tijdens mijn verdere studies op Erasmus geweest naar Barcelona, en heb ik een stage gedaan in New York. Nieuwe culturen leren kennen boeit me enorm, je leert op deze manier ook jezelf beter kennen. Ik kan jongeren alleen maar aanraden om een avontuur aan te gaan in het buitenland, je krijgt er talloze vrienden en herinneringen bij. Ik ben heel blij dat ik bij WEP jongeren kan helpen en motiveren om hun buitenlands avontuur te beginnen.

 

Al ingeschreven? 
> taalreizen en JObs & Travel


Robin de Graaf
Teamleader 'Administratie en opvolging deelnemers': Taalreizen, Working Holiday & Hoger onderwijs'
robind@wep.org

Al sinds ik kind was wist ik dat ik later “wanneer ik groot was” wereldreiziger wou worden. Mijn ouders vonden echter dat er eerst een diploma behaald moest worden, en dat ik dan mocht doen wat ik wou. Precies een maand na mijn afstuderen ben ik dan ook met een paar vrienden vertrokken. Drie maanden in Nepal, India en Thailand en het lag vast: dit leven als backpacker bevalt me wel. Binnen het half jaar was ik alweer weg, op naar Australië voor een klein jaar met het Jobs and Travel programma via WEP. De Australische levensstijl heeft me enorm beïnvloed. De mentaliteit van “no worries” is iets wat ik, hopelijk, voor de rest van mijn leven bij me zal dragen. Het is mijn droom om verder met reizen bezig te zijn dus werken bij WEP is volledig op mijn lijf geschreven.

Al ingeschreven? 
> jobs, stages, vrijwilligerswerk & world tour


Alexandra Blanchoud
Teamleader 'Administratie en opvolging deelnemers: Stages, Vrijwilligerswerk, Au pair, Natuurprojecten en Bescherming van dieren en World Tour'
alexandrab@wep.org
 

Mijn avontuur bij WEP begon 4 jaar geleden. Na mijn middelbaar trok ik naar Londen, een stad die me al jarenlang aansprak. Ik heb er als au pair gewoond en gewerkt, een tijd die mij levenslang zal bijblijven. Tijdens mijn studies Toerisme deed ik mijn stage bij WEP ... Een eerste professionele ervaring die naar meer smaakte. Dus ik bleef! 

achter de schermen


 FINANCiEel directeur


Alain Maboge
Financieel Directeur 
alain@wep.org
 


QUALITY MANAGEMENT


Nathalie Gerling
Quality Manager
nathalie@wep.org
 


Research & Development


Liselotte Rommel
Development Manager
liselotter@wep.org

 


Grafisch ontwerp & vormgeving


Antoine Schreinemacher
Brand Identity Manager
antoines@wep.org

 


Giuseppe Ferrara
Video Editor & Web Content Assistant
studio@wep.org 

 


Margaux Guinard
Graphic Designer
margauxg@wep.org  
 


Inhoud & redactie 


Emmanuelle Malorey
Content & Website Project Manager
emmanuellem@wep.org
 


Jérémy Walgraef
Content Assistant
jeremyw@wep.org

 


Marketing, PR  & communicatie


Julien Latinis
Verantwoordelijke Digital Marketing & Online Communicatie 
julienl@wep.org

 


Adrien Buntinx
Public Relations & Communication
adrien@wep.org

 


Human Resources & Training


Julie Wouters
Director of Human Resources & Training
julie@wep.org 
 


boekhouding


Michel Delobelle
micheld@wep.org 

 


Oana Rus
oanar@wep.org 

 

 

Marc Servaes
marcs@wep.org 
 


Pamela Heradi Afua
pamelah@wep.org

 


OnderhoudAdhurim Kasaj
Verantwoordelijke Onderhoud 

nl 0 0 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen