Ontmoet ons
Offerte
Contacteer ons

Tijdens je uitwisseling woon je bij een gastgezin in het buitenland en volg je les aan een plaatselijke middelbare school. Dat kan voor 4 of 8 weken, een trimester, een semester of een schooljaar.

Door je aan te passen aan de lokale manier van leven ontdek je de gewoontes, het dagelijks leven en de taal van je gastland.

In sommige landen is ook een verblijf op internaat mogelijk als alternatief voor het gastgezin.

Heb je hulp nodig om je programma te kiezen? Bekijk dan onze vergelijkende tabel "Klassiek schoolprogramma / FLEX-schoolprogramma / Schoolprogramma op internaat"

Wil je liever taallessen volgen? Ontdek onze taalreizen!

UITWISSELINGSPROGRAMMA in het buitenland 
Op secundair niveau.

“High School program”, “je laatste jaar opnieuw doen”, "uitwisseling", “uitwisselingsprogramma”, “Exchange program”, “Gap Year” ... Er bestaan verschillende benamingen voor een schoolprogramma. Geen enkele andere formule brengt je zoveel levenservaring bij.

Het is één van de mooiste avonturen die je kan beleven. Voor de meeste bestemmingen kan je kiezen om TIJDENS of op het einde ven je middelbare studies te vertrekken.

Ontdek een andere cultuur van binnenuit, aanvaard ze en maak er deel van uit om te beseffen waarom het er zo anders is. Leer een nieuwe taal of verbeter je talenkennis en bouw intense vriendschappen op aan de andere kant van de wereld. Dit zijn alvast enkele onweerlegbare redenen om te vertrekken!

Hoe kies je nu best je programma? Ontdek de belangrijkste verschillen tussen het Klassiek Schoolprogramma, het FLEX-schoolprogramma en het Schoolprogramma op internaat.


 

Formules

Kies de bestemming van je dromen


nl 0 1 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen