Maak een afspraak
Maak een offerte

Kies de bestemming van je dromen

Kies voor een avontuur met WEP en beleef een uniek avontuur

Geniet van magische landschappen en beleef tal van verschillende ervaringen, elk uniek. Een project voor vrijwilligerswerk in Azië of Zuid-Amerika, een project voor de bescherming van dieren in Afrika, een natuurproject of working holiday in Australië, een taalreis in Europa of Noord-Amerika ... 

Kies een van onze World Tours of gecombineerde programma's, uitgestippeld door ons team van experten, of creëer je eigen reisroute en kies uit meer dan 65 bestemmingen en wel honderden avonturen.


Kies de formule die het best bij je past

World Tour


Droom je ervan de wereld rond te reizen, meerdere talen te spreken en de unieke ervaringen en belevenissen aan elkaar te rijgen? Met een World Tour van WEP, you'll get it all! Kies voor een korte lange duur, tijdens de zomervakantie of langs de 6 continenten en ontdek de WEP-wereldreis van je dromen!

Gecombineerde programma’s


Geef je WEP-reis een extra dimensie door verschillende projecten te combineren. Het wordt een onvergetelijke ervaring!

Je kan gelijkaardige projecten combineren in hetzelfde land of in meerdere landen, of je kan verschillende projecten combineren in hetzelfde land of meerdere landen … De mogelijkheden zijn eindeloos, de sky is the limit!

Kies het project dat je inspireert


Studeren aan een universiteit


Studeren aan een universiteit

Verblijf in een gezin zonder lessen


Verblijf in een gezin
zonder lessen

Working holiday (Jobs & Travel)


Op Working Holiday
vertrekken

(Jobs & Travel)

Een wereldreis maken / een gecombineerd programma doen


De wereld rondreizen op een andere manier

Vertrekken in een groep


Een gaststudent ontvangen


Vertrekken in een groep


nl 0 0 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen