Maak een afspraak
Maak een offerte

Je zoon of dochter wil op avontuur naar het buitenland maar jullie weten niet waar te beginnen? Of omgekeerd, je zou je kind graag een onvergetelijke ervaring aan de andere kant van de wereld schenken, maar bent nog op zoek naar de juiste formule?

Dan ben je bij WEP in elk geval aan het juiste adres. Lees hier meer over onze organisatie en waarom je zoon- of dochterlief aan ons kan toevertrouwen!

Home › WEP pour les parents

9 redenen om voor WEP te kiezen


Of het nu voor een uitwisselingsprogramma, een taalreis of zomerkamp, een project voor vrijwilligerswerk of een combinatie van meerdere programma’s is, WEP heeft een aantal troeven die niet onbelangrijk zijn in de keuze van de organisatie waar je mee in zee gaat.

Meer dan 30 jaar ervaring

WEP werd opgericht in september 1988 door 2 ambitieuze Luikse studenten, die vandaag nog altijd de organisatie leiden. Van de 30 deelnemers die dat eerste jaar met WEP vertrokken, hebben zij er ongeveer 10.000 per jaar gemaakt. Het uitwisselingsprogramma naar de USA werd aangevuld met tientallen andere interculturele verblijven, over 6 continenten, 65 landen en 20 talen heen.


IJzersterke reputatie

De meeste mensen komen bij WEP terecht op aanraden van iemand die ze kennen. Mond-aan-mondreclame werkt dus voor ons het best, want tevreden mensen, die praten over je. Voor onze schoolprogramma’s hebben we bovendien een tevredenheidsgraad van maar liefst 96%!


Persoonlijke aanpak

WEP kiest resoluut voor een persoonlijke benadering. Bij WEP ben je een deelnemer, geen nummer, en ook de ouders verdienen de nodige aandacht. Elke deelnemer krijgt een contactpersoon die voor, tijdens en na het verblijf beschikbaar is voor vragen, hulp en goede raad.


Prijs-kwaliteit

Betaalbare, transparante en juiste prijzen. Geen verrassingen, je weet op voorhand wat inbegrepen is en wat niet.

 


Zekerheid

Bij WEP is je kind in goede handen. Onze selectie van gastgezinnen gebeurt met een zeer grondige screening. Lokale coördinatoren staan ter beschikking als eerste contactpersoon. Als ouder kan je op beide oren slapen: er wordt goed voor je zoon of dochter gezorgd.


Onafhankelijkheid

WEP werkt samen met onafhankelijke talenscholen en met internationale partners. Zo kunnen we de kwaliteit van onze programma’s blijvend garanderen!


Safety first

Natuurlijk wil je als ouder zeker weten dat je kind veilig is. Bij WEP werken we steeds met partnerorganisaties in het buitenland die zich ontfermen over onze deelnemers en zorgen voor omkadering. Met 30 jaar ervaring weten we ondertussen hoe we de veiligheid van onze deelnemers het beste kunnen garanderen. We hebben bovendien een noodtelefoon die 24/7 beschikbaar is voor deelnemers én ouders. Je kan op beide oren slapen: je kind is goede handen!


Life changing experience

WEP geeft je zoon of dochter een onvergetelijke levenservaring. Niet alleen het educatieve aspect van een uitwisseling of taalreis staat centraal, maar de tijd in het buitenland zal zijn of haar persoonlijkheid mee vormen. Je kind wordt zelfstandiger, volwassener en keert met een open blik op de wereld en heel wat levenswijsheid terug. Het is een once in a lifetime ervaring die je heel je leven lang zal meedragen!


One stop shop

WEP regelt niet alleen je plaatsing in de school, het taalkamp of het project voor vrijwilligerswerk in het buitenland, WEP zorgt ook voor het logement en het vervoer, de reis- en annuleringsverzekering als je dat wenst. Bovendien kan je bij WEP terecht voor meer dan 1 project, je kan namelijk op een wereldreis vertrekken of na een tijdje opnieuw vertrekken (met Fidelity-korting!)

Maak een afspraak! 


 

Voor meer info over de verschillende projecten of hulp bij de keuze van de juiste formule kan je altijd bij ons team van Advisors terecht.

Bel ons op 02 534 53 36

Kom langs op ons kantoor in Brussel

Maak een afspraak voor een infosessie bij jou in de buurt!

nl 0 0 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen