Maak een afspraak
Maak een offerte

Als je voor vrijwilligerswerk in het buitenland kiest,
wil je duidelijk het verschil maken en meer zin geven aan je reis!
 

Ontdek hier onze visie op het concept vrijwilligerswerk

Home › Help / Volunteering

Draag je steentje bij,
kies je vrijwilligersproject

Elke actie en elk project kan het leven veranderen van de autochtone bevolking die je gaat ontmoeten. Of het nu in het kader van een sociaal of ecologisch vrijwilligersproject is, één ding is zeker: als je de platgetreden paden verlaat, leer je de mensen echt kennen en maak je deel uit van de lokale gemeenschap en omgeving. 

“De handen uit de mouwen steken” is zonder twijfel één van de meest nobele manieren om te proeven van de culturele rijkdom en diversiteit dat een land te bieden heeft. Je kan kiezen uit een ruim aanbod van projecten.

Hieronder vind je een overzicht van al onze projecten, van sociaal vrijwilligerswerk tot de bescherming van wilde dieren, en alle bestemmingen. Kies het programma dat het best bij je past!

Formules


Kies de bestemming van je dromen


Kies de taal die je aanspreekt


nl 0 4 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen