Maak een afspraak
Maak een offerte

Al onze afspraken zijn gratis en volledig vrijblijvend!

Op schoolprogramma vertrekken naar het buitenland, één of meerdere taalreizen vastleggen, dat zijn plannen waar heel wat nadenkwerk en voorbereiding aan vooraf gaat. Het is daarom dat onze ervaren advisors ter jouw beschikking staan om je te helpen en begeleiden in het realiseren van je gedroomde buitenlandervaring. Samen met hen bekijk je wat er mogelijk is en welke van onze programma’s het beste bij jouw verwachtingen aansluiten. 

Wij bieden verschillende soorten afspraken aan: online of bij jou in de buurt, individueel of in groep. Reserveren is simpel: je selecteert het afsprakenmoment dat het beste voor jou past en vervolgens het tijdsslot waarop je de afspraak wil doen. Al onze afsprakenmomenten zijn volledig gratis en vrijblijvend, je kan gewoon langskomen om informatie te vergaren zonder dat er nadien iets van je verwacht wordt.

Vinden jullie geen passend moment? Gelieve ons dan telefonisch of per e-mail te contacteren zodat wij jullie alsnog kunnen verder helpen!

 

 

Online afspraak

✔ Individueel
✔ Makkelijk te organiseren, geen verplaatsing nodig
✔ Ruim en flexibel aanbod

Afspraak bij jou in de buurt 

✔ Individueel
✔ Live kennismaking met een van onze advisors
✔ Beperkt aanbod

WEP Talks: Gezamenlijke infosessies

Infosessies gefocust op specifieke thema’s, getuigenissen van studenten en ouders, de kans om onze buitenlandse partners te leren kennen … Zowel online als live!
► 25/06 : WEP Talk - Schoolprogramma’s en taalreizen in het buitenland 
 

Agenda met onze Infosessies

 

Video's 

FAQ
De meest gestelde vragen over het schoolprogramma in het buitenland. 

WEP: een gepassioneerd team dat zich 100% inzet voor jouw project
 

 

nl 0 0 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen