Ontmoet ons
Offerte
Contacteer ons

In je agenda!


Persoonlijke afspraken

Zin in een project in het buitenland? Kom je plannen bespreken met een van onze Advisors. Boek alvast jouw moment in onze agenda!

Ook in 2019 blijven we door heel Vlaanderen touren!

Schoolprogramma's


Het is nog niet te laat!

Zin om volgend jaar op uitwisseling te gaan naar het buitenland? Het kan nog voor heel wat bestemmingen, maar nu inschrijven is wel de boodschap! 

Taalkampen


Nieuw: begeleide taalreis in groep!

Ontdek al onze begeleide groepsreizen en boek nu al een onvergetelijke zomervakantie! Volg lessen Engels in een ludieke sfeer en geniet van tal van activiteiten op de bestemming van je keuze. Een WEP-begeleider gaat met jullie mee!

BEGELEIDE GROEPSREIZEN


Een toffe mix van vrijwilligerswerk & bezienswaardigheden

Schrijf je in voor een originele zomervakantie: een vrijwilligersproject in een begeleide WEP-groep op een van onze boeiende bestemmingen!

30 JAAR WEP!


Ontdek al onze verjaardagsacties

Voor onze 30ste verjaardag bieden we jullie 30 fantastische deals aan! Ontdek ze allemaal op onze pagina "WEP Beurzen / Acties / Kortingen" en schrijf je in voor het project van je dromen!

nl 0 0 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool