Maak een afspraak
Maak een offerte

Kies de bestemming van je dromen

Kies de formule die het best bij je past  


Met dit programma kan je deelnemen aan de bescherming van de fauna in Azië, Afrika of Australië. Ontdek de verschillende methodes die worden toegepast om de fauna te beschermen en leer uit de ervaring van de vrijwilligers en de lokale teams.  Je krijgt de kans om hun cultuur te delen en je talenkennis om te zetten in de praktijk, in een andere context dan gewoonlijk. Help mee als vrijwilliger in een natuurreservaat of beschermingscentrum voor dieren.

Bescherming van dieren


Met dit programma kan je deelnemen aan de bescherming van de fauna in Azië, Afrika of Australië. Ontdek de verschillende methodes die worden toegepast om de fauna te beschermen en leer uit de ervaring van de vrijwilligers en de lokale teams.

Je krijgt de kans om hun cultuur te delen en je talenkennis om te zetten in de praktijk, in een andere context dan gewoonlijk. Help mee als vrijwilliger in een natuurreservaat of beschermingscentrum voor dieren.

Werp je in de strijd voor het behoud van de onderwaterfauna en -flora met onze projecten voor de bescherming van het onderwatermilieu (Marine Conservation). Ontdek een andere taal en andere cultuur terwijl je je samen met een groep internationale vrijwilligers nuttig maakt en je een concrete bijdrage levert!

Bescherming van het onderwatermilieu


Werp je in de strijd voor het behoud van de onderwaterfauna en -flora met onze projecten voor de bescherming van het onderwatermilieu (Marine Conservation). Ontdek een andere taal en andere cultuur terwijl je je samen met een groep internationale vrijwilligers nuttig maakt en je een concrete bijdrage levert!

Hou je van de natuur, van dieren en uitgestrekte landschappen? Met dit programma van WEP kan je op een originele manier kennis maken met een ander land! In ruil voor kost en inwoon help je mee met de dagelijkse activiteiten op de boerderij.  Je spreekt de taal van de autochtone bevolking en geniet van de gezonde buitenlucht op het platteland. Hier beleef je een unieke ervaring te midden van van de natuur.

Boerderijprogramma


Hou je van de natuur, van dieren en uitgestrekte landschappen? Met dit programma van WEP kan je op een originele manier kennis maken met een ander land! In ruil voor kost en inwoon help je mee met de dagelijkse activiteiten op de boerderij.

Je spreekt de taal van de autochtone bevolking en geniet van de gezonde buitenlucht op het platteland. Hier beleef je een unieke ervaring te midden van van de natuur.

Heb je altijd al je handen uit de mouwen willen steken in een bouw- of renovatieproject? Dankzij WEP kan je nu bijdragen aan de bouw of renovatie van huizen, openbare gebouwen en vele andere projecten.  Met deze formule draag je niet alleen je steentje bij, maar krijg je ook de kans om het dagelijkse leven met de lokale bevolking te delen en hun levenswijze en cultuur te ontdekken ... Dit is een nieuwe manier om een land te beter te leren kennen en tegelijk de levensomstandigheden van de inwoners te verbeteren.

Bouwproject


Heb je altijd al je handen uit de mouwen willen steken in een bouw- of renovatieproject? Dankzij WEP kan je nu bijdragen aan de bouw of renovatie van huizen, openbare gebouwen en vele andere projecten.

Met deze formule draag je niet alleen je steentje bij, maar krijg je ook de kans om het dagelijkse leven met de lokale bevolking te delen en hun levenswijze en cultuur te ontdekken ... Dit is een nieuwe manier om een land te beter te leren kennen en tegelijk de levensomstandigheden van de inwoners te verbeteren.

Steek je handen uit de mouwen voor het behoud en onderhoud van natuurgebieden overal ter wereld! Dat is waar het ecologisch vrijwilligerswerk of de natuurprojecten van WEP voor staan.  Welke werkzaamheden je zal uitvoeren, hangt af van wat er nodig is in het reservaat of natuurpark.

Natuurprojecten


Steek je handen uit de mouwen voor het behoud en onderhoud van natuurgebieden overal ter wereld! Dat is waar het ecologisch vrijwilligerswerk of de natuurprojecten van WEP voor staan.

Welke werkzaamheden je zal uitvoeren, hangt af van wat er nodig is in het reservaat of natuurpark.

Hou je van de natuur, honden en uitgestrekte landschappen? Met dit programma van WEP kan je een originele bestemming ontdekken op een authentieke manier!  In ruil voor kost en inwoon neem je deel aan het dagelijks leven op een "ranch". 

Ranchverblijf


Hou je van de natuur, honden en uitgestrekte landschappen? Met dit programma van WEP kan je een originele bestemming ontdekken op een authentieke manier!

In ruil voor kost en inwoon neem je deel aan het dagelijks leven op een "ranch". 

Als je voor vrijwilligerswerk met WEP kiest, wil je duidelijk het verschil maken en meer zin geven aan je reis. Elke actie en elk project kan het leven veranderen van de lokale bevolking die je gaat ontmoeten.  Als je de platgetreden paden verlaat, zal je mensen leren kennen en echt deel uitmaken van de lokale samenleving en omgeving.

Sociale projecten


Als je voor vrijwilligerswerk met WEP kiest, wil je duidelijk het verschil maken en meer zin geven aan je reis. Elke actie en elk project kan het leven veranderen van de lokale bevolking die je gaat ontmoeten.

Als je de platgetreden paden verlaat, zal je mensen leren kennen en echt deel uitmaken van de lokale samenleving en omgeving.

nl 0 4 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen