Omwille van onze jarenlange ervaring en uitgebreid aanbod in programma’s over heel de wereld is WEP de beste keuze indien je graag meerdere programma’s wil combineren.  

Twee schoolprogramma’s, Eén schoolprogramma + één taalreis, twee of meerdere taalreizen … Er zijn tal van combinaties mogelijk dus er zit zeker iets tussen dat goed bij je zal passen. 

Home › Combiner plusieurs programmes

Twee schoolprogramma’s combineren.

Concreet houdt het in dat je gedurende het eerste semester verblijft in het ene land, vervolgens enkele weken naar huis gaat om nadien je tweede semester in het andere land te starten. 

Op die manier beleef je een intense interculturele ervaring waarbij je niet alleen twee verschillende talen leert spreken, maar ook twee verschillende culturen leert kennen. 

Leuk om weten: als je kiest voor de Academix-formule, heb je recht op een korting van € 250 op je tweede programma. 

► Ontdek al onze schoolprogramma’s die je kan combineren!

Twee of meerdere programma’s ‘à la carte’ combineren.

Wil je verschillende ervaringen meemaken en dit in een programma dat naadloos bij jouw persoonlijke wensen aansluit? Dan zijn onze ‘à la carte’ programma’s echt iets voor jou.

Weet je al naar welke landen je graag wil gaan of heb je gewoon enkele criteria in gedachten zonder een concreet idee, buiten natuurlijk de zin in een buitenlands avontuur. Dan zijn onze advisors er om je met raad en daad bij te staan en je project vorm te geven rekening houdende met je wensen. 

De enige limiet? Die van jouw verbeelding!
 

 

 

Wil je graag meer weten?

Vul het online formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om samen je project te bespreken.  

 

 

 

“I haven't been everywhere,

but it's on my list.”

 

Enkele van onze populairste combo’s


Raak geïnspireerd door de gecombineerde avonturen van onze oud-deelnemers. 

 

Schoolprogramma USA + Frankrijk

Combineer een schoolsemester in de Verenigde Staten en een schoolsemester in Frankrijk.
 

 

“ Het was een enorm tof jaar. Ik ben kunnen open bloeien. ”

Merel

 


 

Engelse lessen in Australië en Nieuw-Zeeland

Romane koos ervoor om twee verschillende taalverblijven te combineren: ze begon haar avontuur in Australië terwijl ze twee maanden taallessen volgde in Sydney om vervolgens naar Nieuw-Zeeland te vliegen en daar nog eens voor vijf weken Engelse les volgde. Na elk taalverblijf nam ze de tijd om vrij te reizen om zo op haar eigen tempo de landen beter te leren kennen. 

 

“Een fantastische reis vol met geweldige ontmoetingen. Ik heb super veel geleerd, een avontuur om nooit meer te vergeten!”

Romane

 

 


 

Schoolprogramma Spaans + Duitsland

Combineer een schoolsemester in Spaans en een schoolsemester in Duitsland.
 

 

“ Een enorm leuke ervaring waar ik veel uit heb kunnen leren op elk gebied! ”

Emma

 


 

Schoolprogramma Ierland + Italië

Combineer een schoolsemester in Ierland en een schoolsemester in Italië.

 

“ Een ervaring die ik aan iedereen zou aanraden!”

Zita

 

 

 

Ontmoet ons 


Indien je dat wenst, kan je ook rechtstreeks een afspraak maken met een van onze ervaren advisors om je buitenlandplannen te bespreken. Je kan alle beschikbare afsprakenmomenten terugvinden in de rubriek ‘Maak een afspraak’. 

nl 0 0 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen