Doe een job in het buitenland,
loop stage of word Au Pair.

Werkervaring, zeker in het buitenland, is een grote troef in de zoektocht naar een job! Naast de puur technische ervaring die je opdoet kan je ook je talenkennis verbeteren en de culturele subtiliteiten leren kennen van de nieuwe omgeving waar je woont. 

Afhankelijk van je interesses en studies heb je de keuze uit verschillende programma's.

Ontdek hieronder al onze projecten en bestemmingen, zo kies jij het project dat het beste aansluit op jouw wensen en verwachtingen!

Formules

Au Pair


Als je van kinderen houdt is het Au Pair-programma nog steeds één van de goedkoopste formules om een land en zijn cultuur te ontdekken.

In ruil voor de tijd die je besteedt aan babysitten en een aantal huishoudelijke taken, krijg je kost en inwoon en een beetje zakgeld … 

Bedrijfsstage


Proef van het actieve bedrijfsleven in het buitenland. Zo’n stage is een echte troef op je cv, of het nu in het kader van je studies is of nadat je je diploma hebt behaald. Je kan heel wat beroepservaring opdoen. In functie van je wensen en studies krijg je de kans om te werken in verschillende beroepssectoren: financiën, marketing, toerisme, design, grafische vormgeving, informatica, reclame, sociale of medische sector...

Tal van mogelijkheden zodat er een onvergetelijk avontuur op je cv kan prijken!

Help & Study


Betaal je lessen maar niet je huisvesting! Vervolmaak je kennis van het Engels in een gespecialiseerde school.

In ruil voor kost en inwoon help je het gastgezin met de opvang van de kinderen en licht huishoudelijke taken. 

Jobs & Travel


Maak de reis van je leven en werk tegelijkertijd om je droomreis te bekostigen ... dat is het programma Jobs & Travel van WEP in een notendop. Ga op ontdekking in een nieuw land en maak kennis met een andere cultuur. Werk ter plaatse om je verblijf te financieren.

Je doet niet alleen werkervaring in het buitenland op, maar je staat ook rechtstreeks in contact met de lokale cultuur en alle voordelen die daaruit voortvloeien. Jobs & Travel van WEP is een unieke gelegenheid en de goedkoopste manier om de andere kant van de wereld te ontdekken!

Language Buddy


Je kan een land ontdekken en ondertussen je moedertaal onderwijzen aan je gastgezin.

In ruil daarvoor krijg je kost en inwoon en word je een volwaardig lid van de familie. Tijd dus om veel te leren en te ontdekken, terwijl je een mooie wederdienst levert aan de mensen die je ontvangen! 

Lessen & bedrijfsstage


Vervolmaak je kennis van een vreemde taal in het buitenland door taallessen te volgen. Vervolgens kan je praktische ervaring opdoen en je taal in de praktijk omzetten in een lokaal bedrijf. Een ideale combinatie voor op je cv! 

Naast de puur technische ervaring die je opdoet, kan je je talenkennis verbeteren en de culturele subtiliteiten leren kennen van de nieuwe omgeving waar je woont. 

Lessen & sociale of medische stage


Koppel het nuttige aan het aangename en doe een stage in de sociale of medische sector terwijl je een andere cultuur ontdekt en mensen helpt die het minder goed hebben.

Of je nu vertrekt in het kader van je studies of na het behalen van je diploma, WEP biedt je de mogelijkheid om je professionele ambities te combineren met je nieuwsgierigheid naar het onbekende. Zonder te vergeten dat je ook een steentje bijdraagt aan een betere wereld.

Sociale of medische stage


Koppel het nuttige aan het aangename en doe een stage in de sociale of medische sector terwijl je een andere cultuur ontdekt en mensen helpt die het minder goed hebben.

Of je nu vertrekt in het kader van je studies of na het behalen van je diploma, WEP biedt je de mogelijkheid om je professionele ambities te combineren met je nieuwsgierigheid naar het onbekende. Zonder te vergeten dat je ook een steentje bijdraagt aan een betere wereld. 

Werkervaring


Proef van het beroepsleven in het buitenland en neem deel aan een “Work Experience” met WEP. Werkervaring, zeker in het buitenland, is een grote troef in je zoektocht naar een job. Naast de puur technische ervaring die je opdoet, verbeter je ook je talenkennis en leer je de culturele subtiliteiten kennen van je nieuwe omgeving.

Afhankelijk van je interesses en studies kan je terecht in verschillende beroepssectoren: horeca, verkoop ... Tal van mogelijkheden om je cv op te verfraaien met een onvergetelijk en leerrijk avontuur!

Kies de bestemming van je dromen


nl 0 5 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool