Ontmoet ons
Offerte
Contacteer ons

Droom je al lang van een American High School, van een uitwisseling in de Verenigde Staten? Dan is het nù het moment om die droom waar te maken! Schrijf je in voor een vertrek in 2020 en geniet van een uitzonderlijke korting tot wel 1000 € op de prijs van je programma. 

Wat moet je doen? Supersimpel: schrijf je in voor een klassiek schoolprogramma in de Verenigde Staten

Doe je voorinschrijving en betaal het voorschot van 100 € voor 01/08/2019 en krijg 600 € korting voor een programma van een schoolsemester en 1000 € korting op een programma van een schooljaar!

Waarom deze korting? 
WEP heeft beslist om jongeren te belonen die zich zo vroeg mogelijk inschrijven. Gewoon omdat wij met goede dossiers die vroeg worden ingediend efficiënter kunnen werken. Iedereen wint erbij: ons team en de deelnemers kunnen de uitwisseling in alle rust voorbereiden, onze partners in het buitenland kunnen de dossiers sneller met hun netwerk van lokale coördinatoren delen en dus ook mogelijke gastgezinnen en scholen.

Promotiecode die je moet opgeven bij je online inschrijving: WEPEARLYUS20

Kies een project hieronder om van deze promotie te genieten


{{center.DestinationCountryTitle}} + {{center.DestinationCountryTitle2}}

  • {{cat}}
  • ...
Vanaf
{{center.EndUserPriceRoundedBeforeReduction}} € {{center.FavoritedPrice}} € {{center.FavoritedPrice}} €
Meer info
{{center.DestinationCountryTitle}} + {{center.DestinationCountryTitle2}}
{{center.AgeMax}} jaar {{center.AgeMax}} jaar min.
vanaf {{center.EndUserPriceRoundedBeforeReduction}} € {{center.FavoritedPrice}} € {{center.FavoritedPrice}} €
nl 0 0 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen