Maak een afspraak
Maak een offerte

Kies de bestemming van je dromen

Kies de formule die het best bij je past  


Met dit programma kan je deelnemen aan de bescherming van de fauna in Azië, Afrika of Australië. Ontdek de verschillende methodes die worden toegepast om de fauna te beschermen en leer uit de ervaring van de vrijwilligers en de lokale teams.  Je krijgt de kans om hun cultuur te delen en je talenkennis om te zetten in de praktijk, in een andere context dan gewoonlijk. Help mee als vrijwilliger in een natuurreservaat of beschermingscentrum voor dieren.

Bescherming van dieren


Met dit programma kan je deelnemen aan de bescherming van de fauna in Azië, Afrika of Australië. Ontdek de verschillende methodes die worden toegepast om de fauna te beschermen en leer uit de ervaring van de vrijwilligers en de lokale teams.

Je krijgt de kans om hun cultuur te delen en je talenkennis om te zetten in de praktijk, in een andere context dan gewoonlijk. Help mee als vrijwilliger in een natuurreservaat of beschermingscentrum voor dieren.

Heb je altijd al je handen uit de mouwen willen steken in een bouw- of renovatieproject? Dankzij WEP kan je nu bijdragen aan de bouw of renovatie van huizen, openbare gebouwen en vele andere projecten.  Met deze formule draag je niet alleen je steentje bij, maar krijg je ook de kans om het dagelijkse leven met de lokale bevolking te delen en hun levenswijze en cultuur te ontdekken ... Dit is een nieuwe manier om een land te beter te leren kennen en tegelijk de levensomstandigheden van de inwoners te verbeteren.

Bouwproject


Heb je altijd al je handen uit de mouwen willen steken in een bouw- of renovatieproject? Dankzij WEP kan je nu bijdragen aan de bouw of renovatie van huizen, openbare gebouwen en vele andere projecten.

Met deze formule draag je niet alleen je steentje bij, maar krijg je ook de kans om het dagelijkse leven met de lokale bevolking te delen en hun levenswijze en cultuur te ontdekken ... Dit is een nieuwe manier om een land te beter te leren kennen en tegelijk de levensomstandigheden van de inwoners te verbeteren.

Combineer een taalcursus met vrijwilligerswerk. Eerst volg je een aantal weken taalles op je bestemming, vervolgens draag je je steentje bij aan een plaatselijke liefdadigheidsorganisatie in de sociale sector.   “De handen uit de mouwen steken” is zonder twijfel één van de meest nobele manieren om te proeven van de culturele rijkdom en diversiteit die een land te bieden heeft. Je kan kiezen uit een ruim aanbod projecten en bestemmingen! 

Lessen & sociale projecten


Combineer een taalcursus met vrijwilligerswerk. Eerst volg je een aantal weken taalles op je bestemming, vervolgens draag je je steentje bij aan een plaatselijke liefdadigheidsorganisatie in de sociale sector. 

“De handen uit de mouwen steken” is zonder twijfel één van de meest nobele manieren om te proeven van de culturele rijkdom en diversiteit die een land te bieden heeft. Je kan kiezen uit een ruim aanbod projecten en bestemmingen! 

Verbeter je talenkennis voor je de handen uit de mouwen steekt op een bouwproject in een ontwikkelingsland.  Dankzij WEP kan je de leefomstandigheden van anderen helpen verbeteren, onder meer door je steentje bij te dragen aan de bouw van een huis, een school of meer.   

Lessen & bouwproject


Verbeter je talenkennis voor je de handen uit de mouwen steekt op een bouwproject in een ontwikkelingsland.

Dankzij WEP kan je de leefomstandigheden van anderen helpen verbeteren, onder meer door je steentje bij te dragen aan de bouw van een huis, een school of meer.

 

Vervolmaak je kennis van een taal alvorens de handen uit de mouwen te steken ! Je staat mee in voor het herstel en het onderhoud van natuurgebieden in alle uithoeken van de wereld !  Eerst volg je gedurende enkele weken een taalcursus en vervolgens sluit je aan bij een ploeg vrijwilligers in een reservaat of natuurpark waar je deelneemt aan diverse werkzaamheden.    

Lessen & natuurprojecten


Vervolmaak je kennis van een taal alvorens de handen uit de mouwen te steken ! Je staat mee in voor het herstel en het onderhoud van natuurgebieden in alle uithoeken van de wereld !

Eerst volg je gedurende enkele weken een taalcursus en vervolgens sluit je aan bij een ploeg vrijwilligers in een reservaat of natuurpark waar je deelneemt aan diverse werkzaamheden. 

 

Als je voor vrijwilligerswerk met WEP kiest, wil je duidelijk het verschil maken en meer zin geven aan je reis. Elke actie en elk project kan het leven veranderen van de lokale bevolking die je gaat ontmoeten.  Als je de platgetreden paden verlaat, zal je mensen leren kennen en echt deel uitmaken van de lokale samenleving en omgeving.

Sociale projecten


Als je voor vrijwilligerswerk met WEP kiest, wil je duidelijk het verschil maken en meer zin geven aan je reis. Elke actie en elk project kan het leven veranderen van de lokale bevolking die je gaat ontmoeten.

Als je de platgetreden paden verlaat, zal je mensen leren kennen en echt deel uitmaken van de lokale samenleving en omgeving.

nl 0 4 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen