Ontmoet ons
Offerte
Contacteer ons

Kies de bestemming van je dromen

Kies de formule die het best bij je past

 


Bouwproject


Zin om mee te helpen aan een bouwproject in een ontwikkelingsland? Dankzij WEP kan je vanaf nu je steentje bijdragen aan de bouw van een huis, een school en nog veel meer.

Stroop die mouwen op en help de leefomstandigheden van anderen mee verbeteren. 

Lessen & sociale projecten


Combineer een taalcursus met vrijwilligerswerk. Eerst volg je een aantal weken taalles op je bestemming, vervolgens draag je je steentje bij aan een plaatselijke liefdadigheidsorganisatie in de sociale sector. 

“De handen uit de mouwen steken” is zonder twijfel één van de meest nobele manieren om te proeven van de culturele rijkdom en diversiteit die een land te bieden heeft. Je kan kiezen uit een ruim aanbod projecten en bestemmingen! 

Lessen & bouwproject


Verbeter je talenkennis voor je de handen uit de mouwen steekt op een bouwproject in een ontwikkelingsland.

Dankzij WEP kan je de leefomstandigheden van anderen helpen verbeteren, onder meer door je steentje bij te dragen aan de bouw van een huis, een school of meer.

 

Lessen & natuurprojecten


Vervolmaak je kennis van een taal alvorens de handen uit de mouwen te steken ! Je staat mee in voor het herstel en het onderhoud van natuurgebieden in alle uithoeken van de wereld !

Eerst volg je gedurende enkele weken een taalcursus en vervolgens sluit je aan bij een ploeg vrijwilligers in een reservaat of natuurpark waar je deelneemt aan diverse werkzaamheden. 

 

Lessen & sociale of medische stage


Koppel het nuttige aan het aangename en doe een stage in de sociale of medische sector terwijl je een andere cultuur ontdekt en mensen helpt die het minder goed hebben.

Of je nu vertrekt in het kader van je studies of na het behalen van je diploma, WEP biedt je de mogelijkheid om je professionele ambities te combineren met je nieuwsgierigheid naar het onbekende. Zonder te vergeten dat je ook een steentje bijdraagt aan een betere wereld.

Sociale of medische stage


Koppel het nuttige aan het aangename en doe een stage in de sociale of medische sector terwijl je een andere cultuur ontdekt en mensen helpt die het minder goed hebben.

Of je nu vertrekt in het kader van je studies of na het behalen van je diploma, WEP biedt je de mogelijkheid om je professionele ambities te combineren met je nieuwsgierigheid naar het onbekende. Zonder te vergeten dat je ook een steentje bijdraagt aan een betere wereld. 

Sociale projecten


Als je voor vrijwilligerswerk met WEP kiest, wil je duidelijk het verschil maken en meer zin geven aan je reis. Elke actie en elk project kan het leven veranderen van de lokale bevolking die je gaat ontmoeten.

Als je de platgetreden paden verlaat, zal je mensen leren kennen en echt deel uitmaken van de lokale samenleving en omgeving.

nl 0 4 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen