Maak een afspraak
Maak een offerte

Omwille van Covid-19 hebben verschillende landen de keuze gemaakt om hun grenzen te sluiten. 

Om duidelijkheid te scheppen in je zoektocht, hebben we op deze pagina alle landen op een rijtje gezet die studenten toelaten in het kader van een schoolprogramma. 

Nood aan meer info? Maak een afspraak met een van onze advisors!

De overheid beschouwt taalreizen en schoolprogramma’s in het buitenland als essentiële verplaatsingen. Je mag dus reizen, ook al is je bestemming een rode zone. 
 

1/ Landen die al open zijn 

 

 

 

 

 

 

Zuid-Afrika

 

 

 

 

 

 

 

 

2/ Landen die binnenkort openen (iNSCHRIJVEN KAN WEL AL VANAF NU!) 

OPGELET: de plaatsen voor Australië zijn zeer beperkt, daarom raden we sterk aan om ruim op tijd je inschrijving in orde te brengen. Je wacht dus best niet op de officiële heropening van de grenzen om je in te schrijven: in april zal de uiterste inschrijvingsdatum reeds lang verstreken zijn. Schrijf je dus vanaf nu in! Je wordt hoe dan ook beschermd door de WEP Covid-19 garantie (volledige terugbetaling van het programma wanneer WEP het programma annuleert voor je vertrek). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Vragen? Ontmoet ons!

Boek gerust een afspraak met een van onze WEP advisors, online of bij u in de buurt. Al onze afspraken zijn volledig gratis en vrijblijvend!

Ontmoet een WEP advisor

 

nl 0 0 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen