Beleef een interessante professionele ervaring in de horeca in Frankrijk.

Als stagiair kan je aan de slag als receptionist in een hotel, in de horeca of het onderhoud.


Werkervaring

Beleef een interessante professionele ervaring in de horeca in Frankrijk.

  • Leeftijd 19-30 jaar
  • Duur: 4 - 12 we(e)k(en)
  • Prijs: Vanaf
  • 812

Beleef een interessante professionele ervaring in de horeca in Frankrijk.

Als stagiair kan je aan de slag als receptionist in een hotel, in de horeca of het onderhoud.

Inleiding

Werkervaring

Als stagiair werk je ongeveer 35 uur per week en heb je de kans om het hotelwezen en de horecasector van dichtbij te leren kennen, in een hotel of op een camping. Je werkt op een receptie, in een restaurant of voor het onderhoud.



  • Leeftijd 19-30 jaar
  • Duur: 4 - 12 we(e)k(en)
  • Prijs: Vanaf
  • 812

Als stagiair werk je ongeveer 35 uur per week en heb je de kans om het hotelwezen en de horecasector van dichtbij te leren kennen, in een hotel of op een camping. Je werkt op een receptie, in een restaurant of voor het onderhoud.


Is dit project iets voor mij?

Horeca

Je werkt aan de receptie, in het restaurant of doet het onderhoud van een hotel of een camping.

CV +

Een professionele ervaring in Frankrijk is ongetwijfeld een troef op je cv!

Onder-
dompeling

Tijdens je werk in de hotelsector zal je kennismaken met de Franse cultuur en het bedrijfsleven.

Logement

Je verblijft in het hotel of op de camping en geniet in sommige gevallen van volpension.

Plaats van het project



Is dit project iets voor mij?

Horeca

Je werkt aan de receptie, in het restaurant of doet het onderhoud van een hotel of een camping.

CV +

Een professionele ervaring in Frankrijk is ongetwijfeld een troef op je cv!

Onder-
dompeling

Tijdens je werk in de hotelsector zal je kennismaken met de Franse cultuur en het bedrijfsleven.

Logement

Je verblijft in het hotel of op de camping en geniet in sommige gevallen van volpension.



Plaats van het project

Beleef in Frankrijk een interessante professionele ervaring in de horeca. Als stagiair kan je aan de slag aan de receptie, in een restaurant of het onderhoud (max. 35u/week).  

In ruil krijg je het logement en mag je gebruik maken van de wasserijservice. Als je in een hotel terechtkomt, geniet je van volpension.

nl 292 5 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen