Maak een afspraak
Maak een offerte

WEP Talk - High School

Woensdag 27/1 van 18u tot 20u

Droom jij er ook van om op uitwisseling te gaan naar het buitenland? Wil je hierover alle informatie krijgen en luisteren naar getuigenissen van oud-deelnemers en hun ouders? Wil je live al je vragen kunnen stellen? Dan is onze WEP Talk iets voor jou!

Het programma

• Voorstelling van een schoolprogramma
• Info over alle verschillende formules en bestemmingen
• Wanneer vertrekken? Tijdens of na het middelbaar?
• Hoe begin je aan zo een project?
• Getuigenissen oud-deelnemers en ouders
• Q&A
• …

Geen tijd te verliezen, schrijf je in voor onze volgende WEP Talk!

Ik schrijf me in!

Speakers

Karen Scheelen
Educational Advisor

“Hi allemaal! Mijn naam is Karen en ik ben Educational Advisor bij WEP. Zelf ging ik op World tour met WEP en zo ontdekte ik de USA, Australië en Thailand gedurende 9 maanden. Een onvergetelijke ervaring, ik kan het alleen maar aanraden!”

Julie Mattens
Educational Advisor

Ik ging tijdens het middelbaar met mijn WEP naar Nieuw-Zeeland op uitwisseling. Het was de ervaring van mijn leven, daarom ben ik nu heel blij om jongeren te helpen bij hun eigen buitenland avontuur!

Aurélie
Wepper / Schooljaar in Canada

Ik ben Aurélie en vertrok ondertussen 6 jaar geleden naar Canada voor een onvergetelijk avontuur. Een schooljaar lang ontdekte ik Canada en maakte ik vrienden van over de hele wereld. Without a doubt an experience of a lifetime.

 

 


FAQ VidEo

De meest gestelde vragen over het schoolprogramma in het buitenland 

 

 

nl 0 0 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen