Maak een afspraak
Maak een offerte

WEP Talk - High School en Taalverblijven

Dinsdag 17/05 van 18u tot 20u

Je wil graag op avontuur maar weet niet of je moet kiezen voor een middelbaar schoolprogramma of een taalreis? Je wil over beide topics meer informatie krijgen? Schrijf je in voor onze WEP Talk en stel al je vragen live aan onze advisors én een oud-deelnemer. Zo kan je achteraf de beste keuze voor jou maken.

Het programma

• Voorstelling van onze schoolprogramma’s en Taalverblijven
• Info over alle verschillende formules en bestemmingen
• Hoe begin je aan zo een project?
• Getuigenissen oud-deelnemers
• Q&A
• …

Geen tijd te verliezen, schrijf je in voor onze volgende WEP Talk!

Ik schrijf me in!

Speakers

Karen Scheelen
Educational Advisor

Ik ging met WEP op World Tour voor 9 maanden en reisde naar de USA, Australië en Thailand. Een ongelofelijke ervaring, ik kan het alleen maar aanraden!

Julie Mattens
Educational Advisor

Ik ging tijdens het middelbaar met WEP naar Nieuw-Zeeland op schoolprogramma. Het was de ervaring van mijn leven, daarom ben ik nu heel blij om jongeren te helpen bij hun eigen buitenlands avontuur!

Lisaura
Wepper

Mijn naam is Lisaura en ik ging al twee keer mee met WEP naar het buitenland. Op mijn 17de ging ik een jaar naar de VS op Klassiek schoolprogramma waar ik de tijd van mijn leven had. Hierdoor wou ik nog meer ontdekken en van de wereld zien waardoor ik besloot om met WEP op taalreis te vertrekken. Dit keer ging ik naar Spanje (Sevilla) om mijn Spaans bij te schaven. Ik vertel jullie graag meet over deze ervaringen bij de volgende WEP Talk. Tot snel!

 

 


FAQ VidEo

De meest gestelde vragen over het schoolprogramma in het buitenland 

 

 

nl 0 0 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen