Maak een afspraak
Maak een offerte

Ontmoet ons in Gent! Zaterdag 25/11 

Verwelkoming: 10u30
Start presentatie: 10u45

Adres: Kioskzaal (Jeugddienst), Kammerstraat 10, 9000 Gent

Ik schrijf me in

Home › Live WEP Talk Live

Wil jij ook graag op schoolprogramma in het buitenland? Weet je niet goed hoe je hieraan moet beginnen en wens je graag meer informatie hierover te krijgen? Kom dan naar Gent tijdens onze live WEP Talk en leer onze organisatie en werking kennen. 

Samen overlopen we alle aspecten van een schoolprogramma, praten we over de verschillende bestemmingen en formules en luisteren we naar een getuigenis van een oud-deelnemer die eerder op uitwisseling ging met WEP.

Deelname aan de WEP Talk is volledig gratis en vrijblijvend. Hopelijk zien wij jullie daar!

Ik schrijf me in

Speakers

Karen Scheelen
Educational Advisor

Ik ging met WEP naar San Francisco (USA), Australië en Thailand en had er echt de tijd van mijn leven! Het heeft ervoor gezorgd dat ik zelfstandig ben, mezelf vlot in het Engels kan uitdrukken en ik heb er zoveel leuke mensen ontmoet. Als Advisor help ik jongeren en ouders maar al te graag op weg om hun eigen droom te realiseren.

Adrien Buntinx
Educational Advisor

Mijn geschiedenis met WEP begon vijftien jaar terug toen ik tijdens de grote vakantie met WEP naar San Fransisco ging. Ik genoot zo van deze ervaring dat ik besloot om mijn zesde middelbaar opnieuw te doen in de Verenigde Staten met het WEP schoolprogramma. Mijn studies, die ik startte in Brussel, rondde ik af in San Fransisco tijdens een bedrijfsstage van een jaar. Hierna was het Australië dat mijn aandacht trok, ik ging er een half jaar naartoe met een Working Holiday visum en het is daar, in Melbourne, dat ik voor het eerst bij WEP begon te werken. Bij mijn terugkeer naar België sloot ik me aan bij het communicatie team van WEP in Brussel en zo geschiedde…

Hannelore
Wepper • Schoolprogramma in de Verenigde Staten

 

 

 

 


FAQ VidEo

De meest gestelde vragen over het schoolprogramma in het buitenland 

 

 

nl 0 0 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen