Maak een afspraak
Maak een offerte

Ontmoet ons in Antwerpen of Leuven!

• Zaterdag 24/09 van 10u30 tot 12u30 ViaVia Antwerpen
• Woensdag 12/10 van 18u tot 20u Maakleerplek Leuven

Wil jij ook graag op schoolprogramma in het buitenland? Weet je niet goed hoe je hieraan moet beginnen en wens je graag meer informatie daarover te krijgen? Kom dan naar Antwerpen of Leuven tijdens een van onze Live WEP Talk’s en leer onze organisatie en werking kennen. 

Samen overlopen we alle aspecten van een schoolprogramma, praten we over de verschillende bestemmingen en formules en luisteren we naar een getuigenis van een van onze oud-deelnemers. 

Deelname aan de WEP Talk is volledig gratis en vrijblijvend. Hopelijk zien wij jullie daar!

Ik schrijf me in - Antwerpen 
Ik schrijf me in - Leuven

Speakers

Karen Scheelen
Educational Advisor

Ik ging met WEP op World Tour voor 9 maanden en reisde naar de USA, Australië en Thailand. Een ongelofelijke ervaring, ik kan het alleen maar aanraden!

Julie Mattens
Educational Advisor

Ik ging tijdens het middelbaar met WEP naar Nieuw-Zeeland op schoolprogramma. Het was de ervaring van mijn leven, daarom ben ik nu heel blij om jongeren te helpen bij hun eigen buitenlands avontuur!

 

Amber (Antwerpen)
Wepper • Schoolprogramma in Canada

Hi, mijn naam is Amber. Na mijn laatste jaar in het middelbaar ben ik naar Canada vertrokken voor een schooljaar. Ik heb daar mijn laatste jaar opnieuw gedaan om van een nieuwe cultuur te proeven. Mijn favoriete momenten waren ijshockeywedstrijden en nieuwe plekken ontdekken. Nu studeer ik Criminologische wetenschappen aan de KU Leuven. Ik vertel graag over mijn Canadees avontuur tijdens de Live WEP Talk in Antwerpen!

Charlotte (Leuven)
Wepper • Schoolprogramma in de VS

Hey, ik ben Charlotte en ik ben 2 jaar geleden vertrokken op uitwisseling naar de Verenigde Staten voor een schooljaar. Ik kwam terecht in een super vriendelijk en warm gezin in de staat Arkansas en vertel jullie graag meer over alles wat ik beleefde tijdens mijn uitwisseling.

 

 


FAQ VidEo

De meest gestelde vragen over het schoolprogramma in het buitenland 

 

 

nl 0 0 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen