Maak een afspraak
Maak een offerte

Ontmoet ons in Gent! Zaterdag 11/02 

Verwelkoming: 10u30
Aanvang infosessie: 10u45
Verwacht einde: 12u45

Ik schrijf me in

Home › Live WEP Talk - NL

Wil jij ook graag op schoolprogramma in het buitenland? Weet je niet goed hoe je hieraan moet beginnen en wens je graag meer informatie daarover te krijgen? Kom dan naar Gent tijdens onze live WEP Talk en leer onze organisatie en werking kennen. 

Samen overlopen we alle aspecten van een schoolprogramma, praten we over de verschillende bestemmingen en formules en luisteren we naar een getuigenis van een oud-deelnemer die eerder op uitwisseling ging met WEP.

Deelname aan de WEP Talk is volledig gratis en vrijblijvend. Hopelijk zien wij jullie daar!

Ik schrijf me in

Speakers

 

Karen Scheelen
Educational Advisor

Na mijn studie Communicatiemanagement stelde ik me de “en wat nu vraag” zoals ongetwijfeld veel jongeren doen. Nog een opleiding volgen, werken of toch maar reizen, iets waar ik altijd van droomde? Dankzij het professionele WEP team en het vertrouwen dat ze niet alleen mij, maar ook mijn ouders gaven, hakte ik de knoop door. Op taalreis in San Francisco, jobs & travel in Australië en vrijwilligerswerk in Thailand! Na 9 maanden rond te trekken wist ik het zeker: dit was de beste beslissing ooit. Nu, 7 jaar later, reis ik nog heel graag rond om vrienden die ik toen maakte weer te zien. Dat is ook de reden waarom ik niet kan wachten om jongeren met WEP op avontuur te sturen en ze te laten genieten van deze ongelofelijke buitenlandse ervaring!

Adrien Buntinx
Educational Advisor

Mijn geschiedenis met WEP begon vijftien jaar terug toen ik tijdens de grote vakantie met WEP naar San Fransisco ging. Ik genoot zo van deze ervaring dat ik besloot om mijn zesde middelbaar opnieuw te doen in de Verenigde Staten met het WEP schoolprogramma. Mijn studies, die ik startte in Brussel, rondde ik af in San Fransisco tijdens een bedrijfsstage van een jaar. Hierna was het Australië dat mijn aandacht trok, ik ging er een half jaar naartoe met een Working Holiday visum en het is daar, in Melbourne, dat ik voor het eerst bij WEP begon te werken. Bij mijn terugkeer naar België sloot ik me aan bij het communicatie team van WEP in Brussel en zo geschiedde…

Simon
Wepper - Schoolprogramma in de VS

Tijdens het eerste semester van mijn laatste jaar secundair ben ik gaan studeren in de Verenigde Staten. Als ik hier nu op terugkijk was dit echt de beste beslissing die ik ooit heb kunnen maken. Je leert jezelf beter kennen en maakt vrienden voor het leven. Mijn uitwisseling heeft mij gevormd tot de persoon die ik vandaag ben en ik kan het echt iedereen aanbevelen. 

Mijn American High School avontuur in video:

 

 


FAQ VidEo

De meest gestelde vragen over het schoolprogramma in het buitenland 

 

 

nl 0 0 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen