Maak een afspraak
Maak een offerte

Kies de bestemming van je dromen

Kies de formule die het best bij je past


Een verblijf in een gezin is het inleefprogramma bij uitstek van WEP. In deze formule is geen taalcursus inbegrepen. Je leert een taal al doende door in een gastgezin te verblijven waar je het dagelijkse leven mee deelt.   Zo word je als het ware ondergedompeld in de cultuur van het land.

Verblijf in een gezin


Een verblijf in een gezin is het inleefprogramma bij uitstek van WEP. In deze formule is geen taalcursus inbegrepen. Je leert een taal al doende door in een gastgezin te verblijven waar je het dagelijkse leven mee deelt. 

Zo word je als het ware ondergedompeld in de cultuur van het land.

"Verblijf in een gezin + activiteiten" is een inleefprogramma van WEP dat bestaat uit een combinatie van allerhande excursies en activiteiten. Er is geen taalcursus in de klassieke betekenis van het woord maar eerder animatie in de taal van het gastland.  De bedoeling is dat je de plaatselijke cultuur leert kennen tijdens je verblijf in een gastgezin en dat je volledig wordt ondergedompeld in de levenswijze van het land.

Verblijf in een gezin + activiteiten


"Verblijf in een gezin + activiteiten" is een inleefprogramma van WEP dat bestaat uit een combinatie van allerhande excursies en activiteiten. Er is geen taalcursus in de klassieke betekenis van het woord maar eerder animatie in de taal van het gastland.

De bedoeling is dat je de plaatselijke cultuur leert kennen tijdens je verblijf in een gastgezin en dat je volledig wordt ondergedompeld in de levenswijze van het land.

nl 0 9 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen