Maak een afspraak
Maak een offerte

Dankzij WEP kan je nu gratis testen wat je niveau van het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en nog een heleboel andere talen is!

De test is toegankelijk voor iedereen en je kan hem zoveel keer doen als je zelf wil.

Home › Testez gratuitement votre niveau de langue !

Deze test werd ontwikkeld door een team van specialisten met een wereldwijde reputatie in het domein. De taaltest van WEP geeft je een duidelijk idee van je niveau en kennis van de vreemde taal in kwestie.

Op het einde van de test krijg je meteen het resultaat. We maken gebruik van het Europees Referentiekader voor Talen (ERK) om je resultaat te bepalen.

Een gedetailleerd overzicht van het Europees Referentiekader (ERK) vind je hier.

BELANGRIJKE OPMERKINGEN


  • De taaltest is niet compatibel met Safari. Je gebruikt dus best een andere browser om de test af te leggen zonder problemen. Het is ook niet mogelijk om de test op smartphone of tablet af te leggen. 
  • Ondervind je een probleem met de test? Neem dan rechtstreeks contact op met de technische dienst van het platform via deze link: een probleem melden
     
  • Aangezien het testplatform gehost wordt door een externe provider kunnen wij je bij technische problemen helaas niet verder helpen op onze live chat. Bedankt voor je begrip.


Door dit formulier in te vullen verschaf je ons persoonlijke gegevens. Wij gebruiken deze data enkel om je taaltest te verwerken en je de resultaten te sturen, in overeenstemming met ons Privacybeleid, dat je hier kan raadplegen. Je kan een kopie van deze gegevens aanvragen om ze aan te passen of te verwijderen. Volg daarvoor de instructies in paragraaf 6 van ons Privacybeleid .

nl 0 0 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen