Ontmoet ons
Offerte
Contacteer ons

Deze test werd ontwikkeld door een team van specialisten met een wereldwijde reputatie in het domein. De taaltest van WEP geeft je een duidelijk idee van je niveau en kennis van de vreemde taal in kwestie.

Op het einde van de test krijg je meteen het resultaat, samen met persoonlijke opmerkingen. We maken gebruik van het Europees Referentiekader voor Talen (ERK) om je resultaat te bepalen.

Een gedetailleerd overzicht van het Europees Referentiekader (ERK) vind je hier.

BELANGRIJKE OPMERKINGEN


  • De taaltest is niet compatibel met Safari. Je gebruikt dus best een andere browser om de test af te leggen zonder problemen.
  • Ondervind je een probleem met de test? Neem dan rechtstreeks contact op met de technische dienst van het platform via deze link:

    Een probleem melden

  • Aangezien het testplatform gehost wordt door een externe provider kunnen wij je bij technische problemen helaas niet verder helpen op onze live chat. Bedankt voor je begrip.

 

nl 0 0 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen