Maak een afspraak
Maak een offerte

Kies de bestemming van je dromen

Kies de formule die het best bij je past  


Een dubbel schoolprogramma!  Combineer 2 schoolsemesters in 2 verschillende landen in hetzelfde jaar! De werking van het programma is identiek aan het klassieke uitwisselingsprogramma. Het enige verschil is dat je 2 totaal verschillende culturen kan ontdekken en tegelijkertijd 2 talen onder de knie krijgt op 1 jaar tijd.

Gecombineerde Schoolprogramma's - Academix


Een dubbel schoolprogramma!

Combineer 2 schoolsemesters in 2 verschillende landen in hetzelfde jaar! De werking van het programma is identiek aan het klassieke uitwisselingsprogramma. Het enige verschil is dat je 2 totaal verschillende culturen kan ontdekken en tegelijkertijd 2 talen onder de knie krijgt op 1 jaar tijd.

De traditionele uitwisseling  Je deelt het dagelijks leven met een gastgezin en volgt les aan een lokale middelbare school. Tijdens je verblijf leef je zoals de locals, ontdek je de gewoontes en neem je de taal over van je gastland. 

Klassiek schoolprogramma


De traditionele uitwisseling

Je deelt het dagelijks leven met een gastgezin en volgt les aan een lokale middelbare school. Tijdens je verblijf leef je zoals de locals, ontdek je de gewoontes en neem je de taal over van je gastland. 

nl 0 1 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen