Ontmoet ons
Offerte
Contacteer ons

Kies de bestemming van je dromen

Kies de formule die het best bij je past

 


Gecombineerde Schoolprogramma's - Academix


Combineer 2 schoolsemesters (of een trimester en een semester) in 2 verschillende landen in hetzelfde jaar! WEP heeft de formule academix meer dan 20 jaar geleden uitgevonden.

De werking van het programma is identiek aan het klassieke uitwisselingsprogramma. Het enige verschil is dat je 2 totaal verschillende culturen kan ontdekken en tegelijkertijd 2 talen onder de knie krijgt op 1 jaar tijd. Een Academix-programma is een enorme uitdaging voor jongeren die tegelijkertijd hun talenkennis willen verbeteren en hun horizon willen verruimen.

Klassiek schoolprogramma


Je woont in een gastgezin en volgt gedurende 4 weken tot een schooljaar les in een plaatselijke middelbare school. Gedurende je verblijf leef je met en tussen de lokale bevolking. Dit is de ideale manier om de gewoonten, het dagelijks leven en de taal van je gastland te leren kennen.

Voor de meeste bestemmingen die WEP voorstelt kan je vertrekken op het einde van je middelbare studies of TIJDENS je middelbare studies. Om geen heel jaar te verliezen, kan je de gevolgde vakken in het buitenland laten erkennen bij je terugkeer in België.

nl 0 1 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen