Maak een afspraak
Maak een offerte

Kies de bestemming van je dromen

Kies de formule die het best bij je past

 


Boerderijprogramma


Hou je van de natuur, van dieren en uitgestrekte landschappen? Met dit programma van WEP kan je op een originele manier kennis maken met een ander land! In ruil voor kost en inwoon help je mee met de dagelijkse activiteiten op de boerderij.

Je spreekt de taal van de autochtone bevolking en geniet van de gezonde buitenlucht op het platteland. Hier beleef je een unieke ervaring te midden van van de natuur.

Lessen & sociale projecten


Combineer een taalcursus met vrijwilligerswerk. Eerst volg je een aantal weken taalles op je bestemming, vervolgens draag je je steentje bij aan een plaatselijke liefdadigheidsorganisatie in de sociale sector. 

“De handen uit de mouwen steken” is zonder twijfel één van de meest nobele manieren om te proeven van de culturele rijkdom en diversiteit die een land te bieden heeft. Je kan kiezen uit een ruim aanbod projecten en bestemmingen! 

Natuurprojecten


Steek je handen uit de mouwen voor het behoud en onderhoud van natuurgebieden overal ter wereld! Dat is waar het ecologisch vrijwilligerswerk of de natuurprojecten van WEP voor staan.

Welke werkzaamheden je zal uitvoeren, hangt af van wat er nodig is in het reservaat of natuurpark.

Ranchverblijf


Hou je van de natuur, paarden en uitgestrekte landschappen? Met dit programma van WEP kan je een originele bestemming ontdekken op een authentieke manier!

In ruil voor kost en inwoon neem je deel aan het dagelijks leven op een "ranch". 

Sociale projecten


Als je voor vrijwilligerswerk met WEP kiest, wil je duidelijk het verschil maken en meer zin geven aan je reis. Elke actie en elk project kan het leven veranderen van de lokale bevolking die je gaat ontmoeten.

Als je de platgetreden paden verlaat, zal je mensen leren kennen en echt deel uitmaken van de lokale samenleving en omgeving.

nl 0 4 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen