Maak een afspraak
Maak een offerte

Kies de bestemming van je dromen

Kies de formule die het best bij je past  


Boerderijprogramma


Hou je van de natuur, van dieren en uitgestrekte landschappen? Met dit programma van WEP kan je op een originele manier kennis maken met een ander land! In ruil voor kost en inwoon help je mee met de dagelijkse activiteiten op de boerderij.

Je spreekt de taal van de autochtone bevolking en geniet van de gezonde buitenlucht op het platteland. Hier beleef je een unieke ervaring te midden van van de natuur.

Ranchverblijf


Hou je van de natuur, honden en uitgestrekte landschappen? Met dit programma van WEP kan je een originele bestemming ontdekken op een authentieke manier!

In ruil voor kost en inwoon neem je deel aan het dagelijks leven op een "ranch". 

Sociale projecten


Als je voor vrijwilligerswerk met WEP kiest, wil je duidelijk het verschil maken en meer zin geven aan je reis. Elke actie en elk project kan het leven veranderen van de lokale bevolking die je gaat ontmoeten.

Als je de platgetreden paden verlaat, zal je mensen leren kennen en echt deel uitmaken van de lokale samenleving en omgeving.

nl 0 4 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen