Maak een afspraak
Maak een offerte

Maak je klaar voor het avontuur van je leven. 

De wereld ligt aan je voeten, ga op ontdekking! 

Met honderden projecten in meer dan 65 landen, gelegen in alle uithoeken van de wereld, is WEP jouw ideale partner als je zin hebt om eropuit te trekken. De mogelijkheden zijn oneindig: je kan kiezen voor meerdere projecten in hetzelfde land, projecten in verschillende landen uit dezelfde regio of opteren voor het ultieme avontuur: een World Tour waarin je verschillende continenten bezoekt!

JE AVONTUUR BEGINT HIER!  


Voor welk project je ook kiest, onze advisors zijn er om je met raad en daad bij te staan bij de voorbereiding van je droomreis. 

Heb je al een idee welk programma of welk land er voor jou uitspringt, maar nog geen concrete plannen? Maak snel een afspraak met een van onze ervaren advisors om samen te brainstormen. Zij vinden samen met jou de perfecte formule en werken op maat om zo jouw gedroomde World Tour te realiseren! 

Vul het formulier hieronder in (of bel ons op 02 / 534 53 36), dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om samen de eerste stap te zetten naar de ervaring die je leven voorgoed zal veranderen!
 

 

 

 

 

 

 

“I haven't been everywhere,

but it's on my list.”

 

Zij gingen jou voor!


Laat je inspireren door hun zelf gekozen combinatie aan programma’s en landen...

Het gecombineerde programma op maat van Romane: Australië en Nieuw-Zeeland

Roman koos ervoor om 3 WEP Programma’s te combineren: ze begon in Australië met Engelse lessen in Sydney (8 weken), ging nadien naar het vrijwilligersproject in Port Douglas dat zich inzet voor de bescherming van Australische diersoorten (4 weken) en eindigde haar avontuur met taallessen in Queenstown, Nieuw-Zeeland (5 weken). Tussen elk project koos Romane ervoor om wat vrije tijd in te lassen om de 2 landen op haar ritme verder te ontdekken. 
Totale duur: 6 maanden

 

“ Een reis vol internationale ontmoetingen. Mijn herinneringen zijn het mooiste souvenir!”

Romane

 

 


De World Tour op maat van Aline: Canada + Nieuw-Zeeland + Indonesië + Thailand + Zuid-Afrika

Aline koos ervoor om 5 WEP-programma’s te combineren: ze begon haar World Tour in Canada met Engelse lessen in Toronto (12 weken) waarna ze vertrok naar Nieuw-Zeeland voor een Working Holiday (16 weken). Vervolgens ging het richting Bali in Indonesië voor een sociaal project (3 weken) en dan waren het de olifanten in het Noorden van Thailand die op haar wachtte in het dierenbeschermingsproject (2 weken). Om haar World Tour in de schoonheid van de Afrikaanse natuur te eindigen, koos Aline voor het project dat zich inzet voor de bescherming van katachtigen (4 weken) in Zuid-Afrika, niet ver van het Krugerpark. 
Totale duur: 9 maanden

 

 

“ Ik heb mijn absolute droomjaar mogen beleven en zoveel ontdekt over de landen die ik mocht bezoeken. Ik raad WEP voor 100 % aan!”

Aline

 

 

 

 

nl 0 0 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen