Ontmoet ons
Offerte
Contacteer ons

Kies de bestemming van je dromen

Kies de formule die het best bij je past

 


Bedrijfsstage


Proef van het actieve bedrijfsleven in het buitenland. Zo’n stage is een echte troef op je cv, of het nu in het kader van je studies is of nadat je je diploma hebt behaald. Je kan heel wat beroepservaring opdoen. In functie van je wensen en studies krijg je de kans om te werken in verschillende beroepssectoren: financiën, marketing, toerisme, design, grafische vormgeving, informatica, reclame, sociale of medische sector...

Tal van mogelijkheden zodat er een onvergetelijk avontuur op je cv kan prijken!

Sociale of medische stage


Koppel het nuttige aan het aangename en doe een stage in de sociale of medische sector terwijl je een andere cultuur ontdekt en mensen helpt die het minder goed hebben.

Of je nu vertrekt in het kader van je studies of na het behalen van je diploma, WEP biedt je de mogelijkheid om je professionele ambities te combineren met je nieuwsgierigheid naar het onbekende. Zonder te vergeten dat je ook een steentje bijdraagt aan een betere wereld. 

Werkervaring


Proef van het beroepsleven in het buitenland en neem deel aan een “Work Experience” met WEP. Werkervaring, zeker in het buitenland, is een grote troef in je zoektocht naar een job. Naast de puur technische ervaring die je opdoet, verbeter je ook je talenkennis en leer je de culturele subtiliteiten kennen van je nieuwe omgeving.

Afhankelijk van je interesses en studies kan je terecht in verschillende beroepssectoren: horeca, verkoop ... Tal van mogelijkheden om je cv op te verfraaien met een onvergetelijk en leerrijk avontuur!

nl 0 5 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen