Maak een afspraak
Maak een offerte

Kies de bestemming van je dromen

Kies de formule die het best bij je past  


Lessen & bedrijfsstage


Vervolmaak je kennis van een vreemde taal in het buitenland door taallessen te volgen. Vervolgens kan je praktische ervaring opdoen en je taal in de praktijk omzetten in een lokaal bedrijf. Een ideale combinatie voor op je cv! 

Naast de puur technische ervaring die je opdoet, kan je je talenkennis verbeteren en de culturele subtiliteiten leren kennen van de nieuwe omgeving waar je woont. 

Lessen & medische stage


Koppel het nuttige aan het aangename en doe een stage in de medische sector terwijl je een andere cultuur ontdekt en mensen helpt die het minder goed hebben.

Of je nu vertrekt in het kader van je studies of na het behalen van je diploma, WEP biedt je de mogelijkheid om je professionele ambities te combineren met je nieuwsgierigheid naar het onbekende. Zonder te vergeten dat je ook een steentje bijdraagt aan een betere wereld.

Medische stage


Koppel het nuttige aan het aangename en doe een stage in de medische sector terwijl je een andere cultuur ontdekt en mensen helpt die het minder goed hebben.

Of je nu vertrekt in het kader van je studies of na het behalen van je diploma, WEP biedt je de mogelijkheid om je professionele ambities te combineren met je nieuwsgierigheid naar het onbekende. Zonder te vergeten dat je ook een steentje bijdraagt aan een betere wereld. 

nl 0 5 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen