Maak een afspraak
Maak een offerte

Kies de bestemming van je dromen

Kies de formule die het best bij je past  


Vervolmaak je kennis van een vreemde taal in het buitenland door taallessen te volgen. Vervolgens kan je praktische ervaring opdoen en je taal in de praktijk omzetten in een lokaal bedrijf. Een ideale combinatie voor op je cv!   Naast de puur technische ervaring die je opdoet, kan je je talenkennis verbeteren en de culturele subtiliteiten leren kennen van de nieuwe omgeving waar je woont. 

Lessen & bedrijfsstage


Vervolmaak je kennis van een vreemde taal in het buitenland door taallessen te volgen. Vervolgens kan je praktische ervaring opdoen en je taal in de praktijk omzetten in een lokaal bedrijf. Een ideale combinatie voor op je cv! 

Naast de puur technische ervaring die je opdoet, kan je je talenkennis verbeteren en de culturele subtiliteiten leren kennen van de nieuwe omgeving waar je woont. 

nl 0 5 wep.be Voeg minstens 1 programma toe om de tool te gebruiken Programma toegevoegd aan de vergelijkingstool Je kan maximum 3 programma's vergelijken. Om er een toe te voegen, moet je eerst een programma verwijderen Je hebt dit programma al toegevoegd aan de vergelijkingstool Meer lezen Minder lezen